Знімаю стрес парфумами

А ви знали,що для того щоб зняти стрес та уникнути зятяжної депресії треба нюхати або їсти щось нове,чого раніше не куштували?

Якщо коротко,то всі чули вираз „Втратив смак до життя",зараз ми сприймаємо його в буквальному сенсі.

При дипресії ми не звертаємо увагу на смак або запах,заїв новий стрес шоколадкою і навіть не помітив,і через 5хв сидиш і думаєшь ти її взагалі їв чи ні, навіть смаку не відчув 🤔

Було таке ?

Зараз ми не про заспокійливі аромати ,а саме про різноманіття, про пробудження наших рецепторів і асоціації які виникають під час сприйняття ароматів.

Коли їси щось нове, то ти намагаєшся порівняти це з чимось:"Мм манго, якийсь присмак тикви,чи моркви.. ?🤔" або "Фу, Аліна ,чому ці парфуми пахнуть як шкаф моєї бабці, в якому наче весіла пахучка йолочка для машини, вони точно коштують 5к?" 😂

Орган нюху швидко з’єднується з емоційним центром мозку, тому відстань, відколи аромат потрапляє в ніс, до миті, коли він викликає емоції, дуже коротка. Таким чином,пробуджуючи рецептори, наш мозок змінює схему роботи,переключається ,на те ,що відбувається тут і зараз, та змушує відчувати різні ємоції.

А тепер вгадайте ,судячи по замовленню ,від 1/10 який у мене зараз рівень стресу 😂

Поки була нагода,я теж скористалась акцією Wonder Bundle і набрала собі парфумчиків🤭

Ну і трошки докинула того що в мене давно висіло в корзині

Mermade Feel The Rain нарешті спробую щось із ароматів від цього бренду.

Rebellion Tucana саме його мені захотілось придбати після допису Pilirina , про аналоги Love Don't Be Shy By Kilian ,заінтригувала мене ))

Також в мене тут:

Dolce & Gabbana Devotion

Sisley Izia

Moschino I Love Love

Moschino Toy 2 ,я колись придбала пробник ,але аромат мені здався дуже банальними. Проте, я не переставала про нього думати,все ж таки, чимось мене зачепив ,тому взяла ще 5мл щоб вже остаточно вирішити подобається він мені чи ні.

Аромати які я обрала для боксу:

Giorgio Armani Si Passione

Giorgio Armani My Way Nectar

Yves Saint Laurent Black Opium Neon

Yves Saint Laurent Black Opium Illicit Green

Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Per Lei

З жодним ароматом не знайома ,обирала за описом👌🏻

І в якості подарунку до замовлення ,котики з Makeup поклали мені пробничок парфумів MAREVE Royal Fame 🥰

Завтра вихідний,тож буду знижувати свій стрес 🥲

Продукти для цього looks

Moschino I Love Love
Всі відгуки (2)
Sisley Izia
Moschino Toy 2
Всі відгуки (15)
Mermade Feel The Rain
Всі відгуки (9)
Rebellion Tucana
Всі відгуки (7)
MAREVE Royal Fame