1
/1
Нова посилочка, знайшла класні бюджетні засоби для шкіри з АД
Я вже колись розповідала, що в холодний період року моя шкіра страждає від атопічного дерматиту. Зазвичай я рятуючи засобами Ля Рош, але цього разу вирішила зекономити, тому посилка вийшла супер-бюджетною, а всі засоби з дуже хорошими відгуками)
Вже все спробувала.
Дуже задоволена і гелем для душу - приємний аромат, гарно піниться і не сушить чутливу шкіру. По ціні виходить в кілька разів дешевше ніж Ля Рош і зараз на нього ще й класна знижка.
Крем наносилася здебільшого локально, заспокоював шкіру за 2 використання. Тепер раз в тиждень наношу на всю зону, де може початися АД.
Шампунь з таким крутим рейтингом я не могла не спробувати, він має гарний аромат, частіше використовую його як шампунь для першого миття, для другого використовую улюблений Віши - https://club.makeup.com.ua/post/28190/
Так волосся дійсно менше жирніє і залишається чистим на 1 день довше. Замовити його було важко, бо постійно зникає з наявності, тепер розумію чому. Мабуть, це самий класний дешевий шампунь, який я коли-небудь пробувала.
Ну і дезодорант, як завжди Garnier. Колись вже розповідала чому саме він.
На шампунь, гель для душу і крем будуть окремі, більш розгорнуті відгуки. Але можу сказати точно, що їх вже варто закинути у віш-ліст ❤️
Продукти для цього looks
Гель для душу для атопічної шкіри, з дозатором
Interapothek Atopica
42
Немає в наявності
Шампунь-бальзам для нормального й жирного волосся
Teo Nature 2in1 Nettle Shampoo & Conditioner
18
60 ₴
Пом'якшувальний крем для обличчя і тіла, для сухої, та схильної до атопічного дерматиту шкіри
Pharmaceris E Emotopic Emollient Barrier Cream
13
468 ₴
Кульковий дезодорант-антиперспірант "Активний контроль. Термозахист"
Garnier Mineral
349
72 ₴
Коментарі (0)