1
/5
піжамна вечірка #Yanas_pajama_party
"Піжаму вибрати не змогла, прийшла в чому природа народила" так що, сподіваюсь, ви мене приймете в ковдрі, буде як тога (аби не як в тому анекдоті " а потім її в тому одіялці бачили в 3-х клубах") - насправді я просто вже дуже багато років не маю піжам і настільки вірю котикам з ЗСУ 😻, що навіть з 24 лютого моє спання голяка не відмінилось.
То ж, перейдемо до вітання нашої чарівної Yana__matviets : будь щаслива, крихітко! всюди де ти є, в усьому в чому ти є, з усіма з ким ти є - відчувай свою цілісність, гармонію з собою та оточенням! дякую тобі за настрій від твоїх дописів та позитив🌹! багато тобі класних цікавих косметичних продуктів, суперових знижок щоб аж задарма та завжди теплого сонечка для настрою та красивих фото!
Всі мої дворові собакени зранку погодовані гомілками, котусики отримали свої порції корму ну і ще летить подарунковий донат для Мурчиків, нехай цього разу буде київський притулок 😻
ну і за макіяж - а його тут нема 😆 бальзам для губ - вся моя косметика вдома (та й взагалі 99,9 % часу)
14 листопада, 2024
Коментарі (0)