Милі корейські баночки

Ніколи раніше не звертала особливої уваги на догляд за руками, але цей дизайн крему Needly мене спокусив. Заодно взяла інший корейський крем для рук з дешевшого цінового сегменту.

Needly: ну це аестетік звичайно, працює норм, аромат перших хвилин 30 наче якесь пластикове відро, потім краще.

W.Dressroom: трохи легший по текстурі від Needly, теж добре вбирається, не створює неприємних відчуттів. Пахне, як не дивно теж пластиком, але слабше ніж Нідлі. Невеликий формат тюбика, дуже зручно закинути в кожну сумочку. По використанню +- однаковий результат від обох брендів.

Laneige додаю в цей пост, аби зберегти в профілі позитивний відгук на продукт. Раніше згадувала дану хітову маску в нейтрально-негативному контексті. Але те, що все ще її використовую напевно щось значить. В минулому відгуку писала, що ця маска не робить чудес які часто їй приписують, це досі так. Проте декілька причин змінили гнів на милість: економність - великого формату вистачило на 9 місяців використання і залишилось ще трохи менше половини; безпека покупки - це вже знайомий засіб і в сукупності характеристик однозначно краще придбати знайомий продукт, ніж шукати нового кота в мішку; гьорлі гьорл вигляд - спочатку відгуку можна зрозуміти, що я на це падка, рожева баночка, шпатель для нанесення, дуже симпатично; остання дещо дивна причина, але сидячи в укритті під час однієї довгої нічної тривоги зловила себе на думці, що з цією нічною маскою сильний, помітний блиск на вустах: "Підготувалась блєснуть в укритті". Мене досі забавляє і піднімає настрій ця невідповідність вигляду до ситуації. В дивний час живемо, коли проста маска для губ випливає в такому контексті.)

22 листопада, 2024
falafelka01
22 листопада, 2024

Продукти для цього looks

Крем для рук "Дощовий сад"
W.Dressroom Moisturizing Perfume Hand Cream No.30 White Musk
W.Dressroom Moisturizing Perfume Hand Cream No.97 April Cotton