Мій повсякденний макіяж

Макіяж на кожен день для мене-це той макіяж,який не кидається сильно в очі,робиться швидко з мінімальної кількості продуктів та допоможе сховати можливі явні недоліки.

Перший та найголовніший етап в макіяжі для мене-це підготовка шкіри.

Обовʼязково перед нанесенням тонуючого засобу або консилеру,я підготовлюю шкіру за допомогою крему.

У мене крем від Medi-Peel з серії з комбучею.Для мене він ідеальний на осінь-зиму,не обтяжує та добре зволожує.

Далі коригування тону шкіри-тут я зараз зазвичай використовую таке комбо :спочатку Бустер для підсилення сяяння шкіри та на проблемні місця і на зону під очима консилер.Обидва продукти у мене від Essence.Саме з цим комбо мій тон обличчя виглядає свіжо та не перевантажено косметикою.

Додаю трохи румʼян від Lamel в соковитому рожевому відтінку 406.

Далі брови-тут все просто,я використовую рідкий віск від Bless Beauty.Він максимально комфортний та добре тримає брови.

Наношу улюблену туш від Eveline,яка робить неймовірно виразні вії ,та ще і легко змивається і не подразнює очі.

І час фінального штриха-олійка від Lamеl на вуста.У мене в відомому 404 відтінку,але на вустах вона майже прозора,але дуже приємно відчувається і справді зволожує.

Ось і все🎀

08 грудня, 2024
08 грудня, 2024