Mary & May Tranexamic Acid + Glutathione Eye Cream

Шкіра навколо очей потребує особливого догляду, адже вона найтонша та найвразливіша до впливу зовнішніх факторів. Крем від Mary & May обіцяє вирівнювати тон, освітлювати пігментацію та зміцнювати шкіру завдяки поєднанню потужних активних компонентів. Як же він проявив себе у моєму догляді? Ділюся враженнями! 🌟

Склад та дія

✔️ Транексамова кислота — допомагає усувати темні кола та нейтралізувати набряки, що особливо актуально після безсонних ночей.
✔️ Вітамін С — освітлює шкіру та зменшує пігментацію, стимулює вироблення колагену для пружності.
✔️ Гіалуронова кислота та пантенол — забезпечують зволоження та заспокоюють шкіру.
✔️ Бетаїн і глутатіон — підтримують бар’єрну функцію шкіри, захищаючи її від подразнень.

Моє враження

Крем має легку текстуру, яка швидко вбирається, не залишаючи липкості чи жирного блиску. 🌿 Після нанесення шкіра виглядає гладенькою, а темні кола стають менш помітними. Я не маю критично темних кіл під очима, але застосування цього крему надає погляду свіжості та відпочилого вигляду. Зручний тюбик із тонким носиком дозволяє дозувати крем максимально економно.

Однак, я очікувала більш насиченого зволоження, особливо в осінньо-зимовий період. Для сухої чи комбінованої шкіри це може стати недоліком, адже хочеться відчувати більше комфорту.

Якщо ваша основна потреба — освітлення, вирівнювання тону та легке зволоження, цей крем стане гарним вибором. Але якщо шкіра потребує інтенсивного зволоження, варто доповнити його більш живильним засобом. ✨

08 грудня, 2024
ks.nia
08 грудня, 2024

Продукти для цього looks

Крем для шкіри навколо очей
Всі відгуки (9)
Крем для шкіри навколо очей
Всі відгуки (9)