1
/1
Що купила на знижках?
Ці всі знижки ну точно не можуть мене обійти стороною. І це ще далеко не остання посилка цього року😆.
Тод показую, що замовила в першій партії.
- Celimax гідрофільна олія. Якраз зараз закінчиться та, якою вмивався, тож цього разу вирішила спробувати Celimax. Якраз була акція 2+1, тож я не змогла не купити.
- Сироватка для відновлення барʼєру шкіри Celimax. Теж скоро треба буде сироватку, тому спробую таку.
- Крем під очі Celimax. Саме він мені пішов в подарунок. Через місяць закінчиться мій крем під очі, тож цей буде якраз дуже доречний.
- Сироватка Skin1004. Я читала багато відгуків...як добрих, так і не дуже. Але цю сироватку купила за 240 грн по уцінці...спробую, бо цікаво. Навіть, якщо не підійде...така ціна, що сильно розчаровуватись не буду.
- Контурний олівець Rimmel. Колись я його купила за рекомендацією Strange Love і він мені вдеально підійшов. Тут відтінок не то коричневий, не то кораловий. Дуже класно освіжає і не сильно кидається в очі. В мене якраз закінчується попередній...а тут ще й акція. Мені він обійшовся в 50 грн.
- Основа Rimmel kind&free. Це вже моя 3 така основа. Наразі ідеальнішої на кожен день для себе я не знайшла.
- Мультитаскер Rimmel kind&free. Я давно хотіла мультитаскер. Цей був на знижці, тож усвідомила, що це найкраща нагода спробувати.
15 грудня, 2024
Продукти для цього looks
Гідрофільна олія
Celimax Derma Nature Fresh Blackhead Jojoba Cleansing Oil
62
Немає в наявності
Гідрофільна олія
Celimax Derma Nature Fresh Blackhead Jojoba Cleansing Oil
5
Немає в наявності
Ампульна есенція з екстрактом центели азіатської
SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule