#12beautymealsmakeupclub

Попередній огляд косметики зняла з конкурсу, але залишила як своїх фаворитів. Бо це дійсно класна косметика, і я горджуся тим, що її для себе відкрила.

Цього разу покажу досить бюджетну декоративку, яка теж варта уваги. Вона ідеально підходить мені на кожен день, створює ефект натурального макіяжу і я нею дуже задоволена.

Цих два дописи- це, до речі, вся моя декоративна косметика ( не рахуючи блисків, бо їх більше). Недавно я зробила ретельне прибирання в своєму столику, очистила простір від тої косметики, якою не користуюся...і таке відчуття, ніби легше дихається. І все видно, де лежить, не треба шукати.

А тепер:

1. Rimmel kind&free тональна основа. Це мій 3 тюбик і точно не останній. Вона дуже легка, тут достойний склад. Глобальні проблеми не перекриє ( в мене таких нема), а от тон вирівняє ідеально. І пори не забиває.
  2. Rimmel kind&free туш для вій. Тут теж гарний склад і сама формула туші. Вона не осипається, вії робить значно довшими і не обтяжує їх.
  3. Мультистік Rimmel kind&free. Я його дуже полюбила. Це досить універсально-компактна штучка: і на обличчя в якості румʼян, і на очі. Вона створює дуже натуральний румʼянець.
  4. Rimmel kind&free. Він в мене такий маленький, що його важко навіть побачити на фото. В шухляді вже чекає свого часу новий. В мене коричневий відтінок. Сам олівець на супер стійкий, але для " макіяжу без макіяжу" мені він дуже підійшов. Я просто підкреслюю ним міжвійку...і ефект класний.
  5. Physicians formula хайлайтер. Він плавно перейшов з 2023 року в 2025. Він не дасть космічного сяйва, і на святковий макіяж не підійде. Але на кожен день кращого для мене просто нема. З ним шкіра дуже класно підсвічена і виглядає свіжою.
  6. Кремовий бронзер Eveline. Це найкомфортніший кремовий бронзер, який не має викликати жодних проблем в нанесенні ні в кого. Ідеально тушується, безпроблемно лягає на шкіру. А найголовніше- має холодний підтон.
  7. Блиск для губ Eveline choco glamour. Він має дуже класний запах і формулу. Гарно виглядає на губах і не липкий. Мені навіть чимось дуже схожий до ABH.
  8. Maybelline гель для брів. Це новинка, яка виявилась дуже класною. Хоча крім нього є ще класні гелі, але виділила цей, бо він не має запаху.
  9. Капсула Ellips для темного волосся. Вона робить чудо, і моє волосся виглядає як після салону. І колір стає насиченим і яскравим.
  10. Парфуми Boum. Це найдешевші парфуми в моїй колекції. Тут ніби ваніль, але я швидше б сказала печене яблуко. Це ті парфуми, з якими буде комфортно завжди, не залежно від сезону. Це запах дитинства, Різдва, чогось солодкого і приємного. Вони не задушливі і від них не болить голова
  11. Eveline гелевий олівець для губ. Він водостійкий, і залишається натнубах значно довше, ніж звичайний. Гарно лягає і з ним нема жодних проблем.
  12. Cherisher засіб для росту вій. Це не бюджетний продукт, але я його забула згадати вчора, бо він точно вартий уваги. Цьому засобу я співаю всі пісні світу, бо тепер в мене ж вії. В нього ідеальний склад. Через 2 місяці моЇ вії без туші почали виглядати так, як колись з тушшю в 2 шари. А коли зараз наношу туш, то всі питають, коли я встигла наростити вії.

20 грудня, 2024
Hrystja__
20 грудня, 2024

Продукти для цього looks

Rimmel Kind & Free Tinted Multi Stick
Всі відгуки (4)
Rimmel Kind & Free Clean Eye Definer
Крем-бронзер для обличчя
Всі відгуки (31)
Блиск для губ
Всі відгуки (7)
Eveline Cosmetics Variete Gel Lip Pencil Waterproof