#12beautymealsmakeupclub

Святкова вечеря напередодні Різдва! Запрошую до мого святкового столу!

У меню представлено 12 б’юті-страв:

1. Dr. Jart+ Dermaclear Micro Foam Mousse

Ідеальна пінка для вмивання, купую її не в перший раз. Ця пінка дійсно дуже добре очищає шкіру обличчя, вона очищає пряму шкіру до скрипу, підходить для комбінованої шкіри.

2. Bilou Fizzy Berry Shower Foam

Про цю пінку для душу ви напевно чули. Дуже ніжна та має приємний аромат.

3. Dr.Ceuracle Hyal Reyouth Moist Sun SPF 50/PA++++

Як же без спф крему? Він як водичка, легко лягає на шкіру обличчя. Також підходить для комбінованої шкіри.

4. Hurraw!

Без чого я не можу обійтися в зимку! Зволожує губи та має приємний аромат, особливо з малиною. Блиск з малиною має трішки рожевого відтінку, а ванільний просто прозорий.

5. Janeke Superbrush The Original

Моя найкраща щітка, яка майже не висмикує волосся, в ніжно рожевому кольорі. За допомогою неї я можу розчісувати вологе волосся.

6. Lancaster Golden Lift Sculpting Cream

Мій новий крем в який я закохалась. Шкіра мʼяка, зволожена, бархатиста, без жирного блиску

7. Maybelline New York Lash/Cils Sensational

Класична чорна туш з силіконовою щіточкою, зручно наносити та добре фарбує вії.

8. Valentino Born In Roma Donna Coral Fantasy

Одні з моїх найулюбленіших парфумів. Приємний аромат, ніколи не набридає, добре тримається.

9. Спрей двофазний для об'єму та реконструкції Bio Raywell

Обожнюю цю фірму. Легко наноситься завдяки двофазній текстурі, волосся не склеюється, не жирніє. Наношу кожного разу після миття волосся.

10. Raywell BIO ROSYL Шампунь нормалізуючий для жирної шкіри голови

Ще один представник цієї фірми. Добре піниться, приємний аромат, волосся виглядає доглянутим та свіжим.

11. Biono Enzym Complex & Vitamin C Enzyme Powder

Довго вагалася замовляти ензимну пудру чи ні, все-таки замовила та не пожалкувала. Пудра легко розчиняється у воді та утворює ніжну пінку, яка добре очищує шкіру, шкіра стає гладенькою.

12. Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush

Кремові румʼяна для обличчя, які легко наносити та ніжно виглядають на щічках. Раніше не часто користувалася румʼянами, а зараз люблю кожний день їх наносити.

20 грудня, 2024
Darialiaz
20 грудня, 2024