Б’юті-застілля 2024: 12 топ засобів, від яких я в захваті

• 1. Почнемо із лосьйона для тіла з ефектом засмаги від Dove. Цього року я вперше спробувала,і була в захваті )

У кремі є зволожуючі інгредієнти, як олія авокадо та кокоса, які допомагають шкірі залишатися м’якою. А ще є спеціальні компоненти, які забезпечують поступове насичення шкіри кольором, що дає ефект природного загару.

Мій спосіб застосування:

Я завжди починаю з очищення шкіри — за день до застосування автозагару користуюсь скрабом для тіла, щоб позбутися всіх мертвих клітин та підготувати шкіру до нанесення засобу. Після цього, наступного дня, йду в душ і, коли шкіра висихає, наношу зволожувальне молочко або крем. Чекаю 10 хвилин, щоб він добре ввібрався, і тільки після цього наношу автозагар досить щільним шаром. Далі чекаю 20 хвилин, поки засіб повністю вбереться. Для більшої інтенсивності я повторюю нанесення через день або два, і колір стає ще більш насиченим і рівним.

Загар виглядає дуже природно! Немає оцих жовтих чи оранжевих відтінків, лише м’який, здоровий колір, який виглядає наче після пару днів на сонці. Він дуже зручний у використанні,не сушить шкіру і ціна більш ніж доступна.Однозначно буду купувати повторно.

• 2. Парфуми для поціновувачів кокосового печенька Jeanne Arthes Boum Do Brazil.

Бюджетний і дуже смачний аромат,від якого віє безтурботністю і відпочинком. Тут і кокос,і солодка ваніль ,і тропічні фруктові нотки.Для літа вони просто чудові.

• 3. Milk Shake No Frizz Glistening Milk

Тут бренд говорить сам за себе. Давно хотіла спробувати і точно не пожаліла. Молочко: захищає від високих температур,зволожує,розгладжує і забирає пухнастість.

Більш детально розповіла тут: https://club.makeup.com.ua/post/46059/

• 4. Round Lab Soybean Nourishing Toner

Цей тонер про максимальне зволоження,чудовий склад і економність. Це якщо коротко. Якщо детальніше ,то розповідала про нього нещодавно тут : https://club.makeup.com.ua/post/59100/

• 5. Burberry Goddess лосьйон для тіла.

Після нього ви почуєте сотню компліментів.

Аромат дорогої ванілі та лаванди із ноткою дерева. Він швидко поглинається і не залишає липкості,і при цьому гарно зволожує. Використовую його для зони декольте та шиї. В парі з парфумами створюють неймовірний тандем для компліментів)

• 6. CHI Keratin Silk Infusion

Олійки від Chi - це моя велика і довга любов . Бо купляю їх вже неодноразово .

Цією мініатюри вам вистачить на дуже довго. Всього одна капля на чисте висушене волосся і воно блискуче,ароматне і дуже мʼяке )

• 7. Needly Cicachid Relief Cream

Крем від цього бренду точно відкриття цього року,бо його текстура і ефект від нього-зустрічаю вперше. Найкраще це спробувати,детальніший опис тут : https://club.makeup.com.ua/post/59227/

• 8. Revolution Pro True Love

Універсальна палатка,де немає нічого лишнього. Вона компактна,бюджетна і дуже універсальна. Тут всі продукти для щоденного макіяжу.

https://club.makeup.com.ua/post/55406/

• 9. LATINOIL THERMO PROTECTOR

Новий термозахист,який зараз у всіх на слуху . І цього разу це не просто так,бо він справді чудово справляється зі своїм завданням. Не обтяжує волосся,захищає від високих температур ,приємно пахне і має гарний склад. Його можна спробувати в маленькому обʼємі ,щоб не переплачувати.

• 10. Eveline Magical Perfection

Це бюджетний консилер,до якого я повертаюсь завжди. Він робить неможливе,але він справді перекриває. Він щільний і густий ,але його просто потрібно навчитись використовувати . Мені для цього найкраще маленькою плоскою кісточкою. Не сушить шкіру,от взагалі не сушить. Я наношу його на постакне перед тональним чи бб. І хоч я часто шукаю якісь нові засоби,але в запасі завжди маю його)

• 11. Got2b Glued 4 Brows & Edges

Люблю його за те,що він не залишає білих слідів. У нього немає супер фіксації,як ламінування брів. Але він гарно приводить брови у форму.

• 12. Новий тінт від Rom&nd Juicy Lasting

Він тільки вчора приїхав і я вже закохалась у нього . У мене номер 20. Там такий колір😍. Природній але гарно виділяє губи . Швидко вбирається і не залишає липкості,як я і люблю. Він на водній текстурі і сходить поступово не залишаючи плям. Скоро буде детальний відгук )

Кожен продукт у цьому списку — це не просто засіб, а справжній must-have для мене . Тому мій сьогоднішній стіл саме з цими продуктами. #12beautymealsmakeupclub

20 грудня, 2024
Pryk Lesia
20 грудня, 2024

Продукти для цього looks