#12beautymealsmakeupclub

Сідайте зручніше, адже сьогодні на нашій б’юті-вечері подають справжні бестселери.

На перше – вибух емоцій та ефективності:

🌟 Міцелярна вода Bioderma Sensibio

Беззаперечна класика для чутливої шкіри. Це мій незмінний вибір роками – ніжно очищає, не сушить і дарує комфорт.

⭐️ Парфум Escentric Molecules Escentric 02

Мій ароматний автограф. Його мінімалізм та універсальність створюють ідеальну гармонію зі мною.

🌟 Тонік для обличчя HydroPeptide

Зволоження, освітлення і боротьба з першими ознаками старіння – все це у стильному флаконі.

⭐️ Парфум Armani Si Passione

Червоний, як святкові вогні. Це мій фаворит на прохолодний сезон, який завжди додає настрою.

На друге – порція ефективності для догляду:

🌟 Гель для вмивання Zein Obagi Exfoliating

6 років любові! Інші засоби не витримують конкуренції – цей завжди повертає мене до балансу.

⭐️ Маска ZO Skin Health Complexion Clearing

Найшвидший спосіб побачити результат. Вона є мастхевом у догляді за проблемною шкірою.

🌟 SPF 45 Jan Marini Physical Protectant Tinted

Моя надія після невдалого досвіду з хімічними фільтрами. Це фізичний захист, який обожнює моя шкіра.

⭐️ Крем Jan Marini Bioclear

Спочатку думала, що для комбінованої шкіри не підійде, зараз це мій улюблений крем для зимового періоду, адже поєднує в собі лікування, догляд і живлення.

🌟 Регенеруюча тональна основа Academie

Ідеальна для комбінованої та проблемної шкіри: невагома, некомедогенна, лягає, як друга шкіра.

І на десерт – трохи магії:

⭐️ Кремові рум’яна LAMEL

Моє найприємніше відкриття цього року – легкі, зручні, ідеальні для святкового сяйва.

🌟 Туш для вій Maybelline New York

Культовий вибір візажистів і мій фаворит. Ще жодна туш не дарувала такого ефекту та стійкості!

⭐️ Блиск для губ L’Oreal Paris Glow Paradise

Це любов з першого дотику. Не дивно, що він перший, що залишився без жодної краплі!

Як бачите, наша б’юті-вечеря сповнена затишку, краси та трішки магії.

Нехай це Різдво подарує вам тепло, спокій і натхнення. Цінуйте моменти, радійте дрібницям і сяйте щодня! З наступаючим Різдвом! ❤️

24 грудня, 2024
KsuLv
24 грудня, 2024

Продукти для цього looks

Міцелярна рідина
Всі відгуки (121)
Антивіковий тонізувальний лосьйон
Всі відгуки (2)
Giorgio Armani Si Passione
Всі відгуки (18)
Очищувальний гель з відлущувальною дією
Всі відгуки (11)