#12beautymealsmakeupclub

Моя альтернатива традиційним 12 святковим стравам — це 12 улюблених продуктів, які стали must have цього року! Вони зробили мене щасливою, доглянутою й натхненою протягом 2024 року. Тож давайте заглянемо в мій святковий бюті-стіл і побачимо, хто потрапив до цього списку!🛍️

1. Parisa Cosmetics Base 4U Silky Powder Blush (відтінок 06)
Кораловий відтінок цих рум'ян зачаровує з першого погляду! Гарна пігментація та легка текстура можуть створити нижній або яскравий образ без зусиль. Вони стали моїм улюбленцем для створення свіжого і здорового вигляду. 🍑

2. Зволожуючий крем від Skinbar з гіалуроновою кислотою та колагеном
Моя комбінована шкіра просто співає від щастя після цього крему! Він забезпечує інтенсивне зволоження, залишаючи шкіру м'якою, сяючою та готовою до будь-якого макіяжу. 💦

3. Lamel Make Up Let's Glaze (зволожувальна олія-блиск для губ)
Губи виглядають так спокусливо з цим блиском! Глянцевий фініш, чотири чудові відтінки та гарне зволоження — це любов з першого нанесення. 💋

4. Туш для вій Volume & Define
Ця туш — справжня знахідка! Вона ідеально розділяє вії, додає їм об'єм і робить вигляд яскравим без промальовує вії без грудочрк. Для природного, але виразного ефекту — це мій номер один. 👁️

5. Олійка-тінт для губ від O'bays
Улюблений відтінок фуксії та аромат ожинового варення створюють цей продукт маленьким б'юті-чудом. Він лише не додає кольору, але й турбується про зволоження губ. 🍇

6. LN Pro Glow-Up Lift & Extension Mascara
Туш, яка дійсно змінює все! Подовжує, підкручує та додає вражаючий під'єм. Ця туш чудово підкреслює погляд. 🎀

7. Олівець для макіяжу LAMEL
Ідеальний для створення міжвійкової підводки. Стійкий, зручний у використанні та дарує глибокий погляд без зайвого клопоту. 🖤

8. Підтягувальна сироватка Lancaster Golden Lift Tightening Serum
Це мій секрет для гладенької шкіри! Сироватка розгладжує мімічні зморшки та залишає неймовірне відчуття доглянутості. 🪞

9. L'Oreal Paris Revitalift Eye Filler
Зволоження, догляд і свіжість ніжної шкіри навколо очей. Мій маст-хев для довгих робочих днів і безсонних ночей. ✨

10. LAMEL Make Up, олівець для губ (відтінок 404)
Цей нюдовий відтінок — справжня любов. Лягає рівно, має приємну текстуру і підходить до будь-якого макіяжу. 💄

11. Young Marseilles від AVENUE des PARFUMS
Легкий, ніжний і свіжий аромат. Вони нагадують мені про теплі літні дні й дарують відчуття гармонії. 🌸

12. LAMEL Make Up Oh My Color Gel Eye Liner
Ці гелеві олівці — справжній б'юті-скарб! Стійки, пігментовані та неймовірно зручні у використанні. 🎨

Ці продукти зробили мій рік особливим, і я рада поділитися цим списком із вами!🎄

З прийдешніми святами, нехай ваш б'юті-арсенал теж поповниться лише найкращими продуктами!❤️

26 грудня, 2024
Daryna
26 грудня, 2024

Продукти для цього looks

Lamel Make Up Let`S Glaze
Всі відгуки (90)
LAMEL Make Up Cult Volume & Define Mascara
Всі відгуки (29)
O’BAYS Ultra-Tinted Lip Oil
Всі відгуки (73)
LN Pro Glow-Up Lift & Extension Mascara
Всі відгуки (22)