#12beautymealsmakeupclub

Мої 12 фаворитів за 2024:

1) олійка для душу від Rituals - приємний та стійкий аромат. Шкіра мʼяка та сяє після використання 😍

2) Нічна маска для губ від Laneige - зробить ваші губи пухкими та просто маст-хев взимку (врятує від обвітрбвання) 💋

3) Шампунь від Matrix - Insta Cure - знахідка цього року для мого волосся. Вже після першого використання волосся мʼяке і ніби шовк

4) Парфуми Marc Jacobs

Perfect Elixir - просто знахідка, стійкий, свіжий та яскравий аромат, має приємний ванільний шлейф

5) Парфуми Burberry Goddess - приємний аромат, ідеальний на холодну пору, дуже стійкий, має нотки лаванди та ванілі, але не занадто солодкий- ідеальноооо 😍

6) Парфуми Dupont 58 Avenue Montaigne - має ноти: Бергамот, Грейпфрут, Кардамон, Клементин. Цікавий аромат, не для щоденного користування, але іноді дуже хочеться чогось такого

7) Тональний Rimmel Kind&Free ( відтінок 010 Rose Ivory) - приємний при нанесенні, легкий, майже не відчувається при нанесенні, а також відчувається ефект зволоження, глянцевий фініш, середнє перекриття

8) Кондиціонер для живлення та надання блиску волоссю відтінків шатен та темний блонд Matrix Total Results Brass Off Conditioner - ефекти - нейтралізація мідних/рудих відтінків. Мені здалося, що волосся стало менш тьмяним. Також волосся мʼяке і гладке

9) Блиск Victoria Secret - Candy Baby - чудовий блиск, зволожує, рівномірно лягає, аромат це взагалі 😍

10) Шампунь для пошкодженого волосся L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular - дуже цікавий продукт, який я всім раджу, адже завдяки своїй новітній формулі рятує пошкоджене волосся. Волосся ніби після процедури в салоні 🥰

11) Сироватка для пошкодженого волосся L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular - надає волоссю блиску, сили, регенеруючі волосся, робить волосся мʼяким. Всім раджу.

12) Відновлювальна сироватка проти зморшок від Lancaster

дійсно дуже зволожує, раджу всім

26 грудня, 2024
Яцук Таня
26 грудня, 2024

Продукти для цього looks

Dupont 58 Avenue Montaigne
Lancaster Skin Essentials Refreshing Express Cleanser
Burberry Goddess
Всі відгуки (20)
Marc Jacobs Perfect Elixir
Всі відгуки (81)