Wishlist 2025

Всім привіт 💫 А ви любите віш-листи так само сильно, як і я? Для мене це особливий ритуал в період новорічних свят — це допомагає зрозуміти свої потреби, простежити, як змінюються смаки, і додатково мотивує виконувати свої бажання. Хочу поділитися з вами своїм косметичним віш-листом на 2025 рік 🎁

Деякі продукти я хочу давно, а деякі побачила і закохалась з першого погляду. Розповім трошки детальніше про кожен із них:

1. Guerlain Terracotta Natural Healthy Glow Powder

Останнім часом мене потягнуло на продукти для обличчя. Особлива любов — це бронзери, які роблять обличчя більш засмаглим і відпочившим. Guerlain Terraccotta зацікавив мене своєю універсальністю: це і бронзер, і румʼяна з легким шиммером, а значить ідеальний продукт для щоденного макіяжу, коли хочеться швидко освіжити обличчя.

2. Urban Decay Moondust Space Cowboy

Цю однушку тіней я хочу вже дуже давно! Я обожнюю блискітки на очах, особливо сяючі спаркли, і мені просто необхідно мати Space Cowboy у своїй колекції. Це справжній хіт на косметичному ринку, тому мої очікування дуже високі 😄

3. Hourglass Ambient Lighting Powder Diffused Light

Hourglass — це розкіш. І я нарешті готова спробувати легендарну фінішну пудру цього бренду. Її описують як прозору сяючу вуаль з інноваційною технологією, яка розсіює світло, створює ефект ідеальної шкіри й водночас залишається непомітною. Як тут можна встояти?

4. Lancôme Teint Idole Ultra Wear C.E. Skin Transforming Bronzer

Я люблю продукти від Lancôme — подобаються їхні тональні основи та пудри, тому за якість я не хвилююся. Бронзер Teint Idole зацікавив мене своєю надзвичайно шовковистою текстурою, яка поєднує в себе суху та вологу формулу. Завдяки вітамінам, олії моринги й екстракту гранату продукт ще й доглядає за шкірою, забезпечуючи зволоження та легку розтушовку.

Цікаво, чи пробували ви щось із мого списку бажань? Якщо так, буду вдячна за враження від користування ♥️

Приєднуйтесь до хештегу #wishlist2025, якщо теж хочете поділитися своїми косметичними бажаннями на 2025 🎁

27 грудня, 2024
Sono Kateryna
27 грудня, 2024

Продукти для цього looks

Lancome Teint Idole Ultra Wear C.E. Skin Transforming Bronzer
Hourglass Ambient Lighting Powder
Всі відгуки (15)
Guerlain Terracotta Natural Healthy Glow Powder
Всі відгуки (7)
Urban Decay 24/7 Moondust Eyeshadow
Всі відгуки (2)