Я обурена!

Вітаю 👋🏻

Ділюся з вами прикрістю. Десь з місяць, або чуть більше назад, я замовила Max Factor 2000 Calorie Full Volume Mascara у коричневому кольорі. Ніколи раніше не користувалася, а тут ще акція... Ну ви зрозуміли ) Коли її отримала, то відклала на місяць, бо планувала закінчити основну свою туш. І от пройшов час, я дістала Макс Фактор і...

...Що ж я побачила? Суху туш. Ну тобто... в сенсі? Я її навіть ні разу не відкрила! Ось такий сюрпрайз в мене трапився. Що було робити? Накрапала туди краплі для очей, щоб хоч трохи скористатися. Бо заміни нема )

Знаєте, мені здається, якщо користуватися свіжою, то вона класна. Щіточка дуже щільна, ну дуже щільна, через це вона має добре профарбовувати вії та надавати об'єм. Спершу я навіть не могла нормально профарбувати (цікаво чому 🙄), потім пристосувалася і результат меня сподобався. Я зібрала фул комплект, мої природні вії короткі та рідкі, тож ефект я дійсно побачила. Колір коричневий виглядає м'яко. Запах... Ну тут я промовчу, чим воно зараз пахне 🙈 Змивається легко. Тут не потрібні танці з бубном, щоб ввечері змити цю туш.

Доречі, я ні де не побачила строк придатності, щоб зрозуміти, чи це туш стара, чи це вона сохне так швидко. Прикро...

21 січня, 2025
Елена
21 січня, 2025

Продукти для цього looks