1
/2
Цікаві обновочки
Хочу показати вам свої новенькі посилочки 🤩
Medik8 Surface Radiance Cleanse - знайомлюсь вперше з цим брендом, хоча дуже багато чула і подруга дуже радила. Тож очікування високі)
Антиоксидантний крем із ліпідним вітаміном С - у мене в тревел форматі 12,5 мл. Очікую вирівнювання тону та підвищення пружності) Добре що є міні-версія щоб спробувати
Anua 7 Rice Ceramide Hydrating Barrier Serum - серум який хвалили в тік ток, обіцяли сяяння шкіри
Anua Rice 70 Glow Milky Toner - взяла за компанію до сироватки, може разом буде добри живити шкіру
Medicube PDRN Booster Gel - гель-бустер для покращення пружності шкіри обличчя, велика тара, 300 мл, взяла для мікрострумового масажу.
Geske MicroCurrent Face-Lifter 6 in 1 - ну і те, що мені вже не терпиться спробувати - мікрострумовий массажер для обличчя. Повинен усувати набряклість, підтягувати контури обличчя та стимулювати виробку коллагену. Ціна на нього була 1800 грн, що цілком непогано, а також доволі гарні відгуки. Обирала серез декількох можедей, цей мені здався оптимальним у співвідношенні ціна/якість.
Продукти для цього looks
Антиоксидантний крем із ліпідним вітаміном С
Medik8 Lipid Vitamin C Radiance C-Tetra Cream
14
3344 ₴
Серум для обличчя з екстрактом рису
Anua 7 Rice Ceramide Hydrating Barrier Serum
1
1102 ₴
Живильний тонер на основі рисової води для сяяння шкіри
Anua Rice 70 Glow Milky Toner
1