1
/4
Ампула-філер проти випадання волосся
Вітаю ) Сьогодні поговоримо з вами про Med B MD:1 Intensive Peptide Complex Scalp Ampoule.
Вмовила подруга спробувати цей філер. Я як дика людина, здивовано на неї поглянула. Бо не в курсі була, що для волосся теж є філери )) Знову ж таки, плюсик в карму тим брендам, які випускають пробники. Дуже зручний формат, щоб спробувати щось нове та не отримати сильний удар по гаманцю.
Отже, філер. Призначення: від випадіння волосся, відновлення, для росту волосся, живлення, зволоження. В мене коротке волосся , тому однієї "ампули" мені вистачило на 4 рази. Використовувала я філер не кожен раз, а через одне миття голови. Про ефект росту волосся, або від випадіння, сказати нічого не можу, тут потрібне тривале застосування, а от про інший ефект поділюся.
Після використання волосся блискуче, м'яке, та більш піддається укладанню. Та ще й об'єм з'являється. Мені дуже сподобалось як воно спрацювало саме на укладці, тому що я отримує майже вау-ефект. Ще я оцінила те, що волосся після застосування філера не жирниться швидше. Були побоювання через те, що засіб наноситься на шкіру голови. Але все виявилось краще, ніж очікувалось )
Тепер переходимо до застосування. Тут все просто як 2х2. Після миття шампунем, переходимо до філеру. Відразу скажу, що засіб рідкий, наче водичка, тому його легко вилити більше, ніж розраховував. Тож тут уважно. Я наносила на шкіру голови, потім добре змочувала водою, масажувала доки не з'являлась легка піна, після чого розподіляла по довжині. І тут починалась магія ) Бо вступає в силу ментол, який приємно холодить шкіру голови (це відчуття зберігається навіть під час сушки). Я не довго чекаю, може секунд 15, після чого змиваю філер водою і... все ) Вітаю, на цьому процес миття голови у вас закінчився )
Ампула мені сподобалась, повторювати час від часу точно буду.
Коментарі (0)