Величезний закуп відливантів - список та стисле перше враження

Довго я утримувалась від купівлі нових відливантів, та от нарешті я розгрібла всі свої минулі запаси, і настав час поповнитись новеньким.

Giorgio Armani Prive Vert Malachite - білоквітковий аромат в стилі Sultan de Saba з лотосом та франжипані, але трошки важчий. Насичений та в цілому непоганий.

Lattafa Perfumes Musamam White Intense - клон на HFC Devil's Intrigue. Хто шукав альтернативу - зверніть увагу)

Akro Bake - аромат лимонного мармеладу, я люблю цей напрямок, та досі не можу вибрати фаворита.

Akro Rise - аромат солодкої піна-колади на заході сонця біля моря.

Yves Saint Laurent Libre L`Absolu Platine - аромат випраної білизни, думала брати відразу флакон, але при першому затесті відливанта він мене почав душити (не думала що таке буває від такого роду парфумів)

Memo Italian Leather - це вже третій відливант) грубий, шкіряний, з нотками помідорного листя, під конкретний настрій та аутфіт.

Genyum Ballerina - ягідний аромат, який на перший погляд здався якимсь звичайним та нудним. Гарний, особливо на юну дівчину (відразу пройшла асоціація, що якби я його почула в магазині 10 років назад, то мріяла б про нього днями і ночами)), та я чекала якихось викрутасів.

Genyum Writer - не змогла зрозуміти чим він мені пахне. Може дійсно шось чорнильне, здався більш чоловічим.

Genyum Actor - найбільше розчарування цієї підбірки, тож думаю допис я про нього точно робити не буду (не люблю писати погане про парфуми😅), але мені при знайомстві він пах спітнілою людиною в пильному костюмі.

Genyum Painter - дерево, ветивер, перчик. Унісекс, досить делікатний. Сподобався

Amouage Honour Woman - красивий жіночний квітковий аромат. Чогось правда викликав асоціацію зі школою і ейвонськими Персев та Пур Бланка) Хто чув всі ці аромати, вони вам схожі? Чи мене підводить пам'ять)

Amouage Dia Woman - мило "Конвалія". Але дороге.

Dr. Gritti Gossip Night - з Кірке прибрали більшу частину мускусів і додали молочка.

24 січня, 2025
Оліч
24 січня, 2025

Продукти для цього looks

Genyum Writer
Genyum Ballerina
Genyum Actor
Genyum Painter
Amouage Honour for Woman
Всі відгуки (6)
Gritti Gossip Night
Всі відгуки (2)