Бальзам, який завжди рятує мої губи

Бальзам для губ Sierra Bees органічний без запаху

Вітаю! Як же я полюбляю ці бальзами. В моєму випадку, всю серію. Зараз в мене бальзам без запаху, до цього були інші. Це той випадок, коли можна обрати любий наосліп і він буде працювати.

Частіше за все, коли один закінчується, я замовляю наступний. Та при цьому в мене ще є кілька різних бальзамів від інших брендів: для сумки (-ок), для дому, для роботи. Ну знаєте, щоб не шукати потім. І щоб губи не звикали до одного єдиного. І от буває таке, що саме у холодний період, з тими ж самими бальзами, які зачасту праціють добре, в мене починає сохнуть шкіра губ. Прям до скоринок. Не знаю з чим це пов'язано. Чи то частіше починаю облизувати губи, чи що... І тут відбувається замкнуте коло. Я починаю частіше користуватися звичними бальзами, та це на рятує ситуацію, а навпаки робить її гірше. І тут на допомогу приходить Carmex, якщо є, чи Sierra Bees.

Бальзам легко наноситься, не жирний, м'яко відчувається на губах, пом'якшує, живить. Причому, його ефекту вистачає надовго. Скоринки зникають вже через день, після цього губки знову м'які та зволоженні ) Через те, що ефект від бальзаму відчувається довго, тобто він не поверхневий, то цього об'єму мені вистачає ну дуже надовго. А це ще й економно. Отже, ми маємо бальзам, який працює )

25 січня, 2025
Елена
25 січня, 2025

Продукти для цього looks