1
/4
Зволожувальний сонцезахисний крем для холодної пори року
Вітаю 👋🏻 Сьогодні поговоримо про Lunnitsa Face Protector SPF 15.
Це була моя спонтанна покупка. Точніше, не так. Я обирала собі санскрін на зиму, замість Sane SPF 15 Multi-Filter Sunscreen pH 6.5, який став для мене розчаруванням (та про нього буде окремий допис). Ні про виробника, ні про цей санскрін я раніше не чула. Та чарівне слово "знижка" зробили своє діло ))
Підкупили інгредієнти: aha-кислоти, вітамін е, молочна кислота, пантенол, саліцилова кислота. І вітчизняний виробник ) Спочатку пройдемось по форм-фактору. Пляшечка з кремом має дозатор. Також мається захисний клапан, що є плюсом і мінусом. Плюс в тому, що отвір не маленький і без клапану це не гігієнічно, та крем би увесь час обвітрювався. Мінус в тому, що клапан також в кремі і його треба промивати. Та то таке, лірика.
Виробник нам обіцяє зволоження, також від пігментації та запалень. Можу сказати, що зволоження справді є, нових висипань не з'явилось, пігментації теж. Але ж і сонця зараз не має. Не знаю, дивлюся я на УФ-індекс 0 і думаю, нащо я взимку використовую санскрін? ))) Та мені з ним якось спокійніше.
Крем має легку текстуру, добре розноситься по обличчю, не відбілює шкіру. Дає ефект оксамиту, як більшість інших санскрінів. До повного поглинання має легку липкість на шкірі. Я додатково прибираю блиск серветками. У носінні доволі комфортний. Для мене нічим не виділяється серед багатьох інших санскрінів. А, ще маю сказати, що має доволі сильний аромат, який мені спочатку дуже заважав. Потім я звикла. Якщо порівнювати, то MyIDi Red-Off Comfort Cream SPF 15 сподобався мені більше, через відсутність оксамитово блиску. Там ефект саме зволоженої шкіри. Та це вже на поціновувача.
Продукти для цього looks
Відновлювальний крем для чутливої шкіри (пробник)
MyIDi Red-Off Comfort Cream SPF 15
4
55 ₴
Коментарі (0)