Зволожувальний сонцезахисний крем для холодної пори року

Вітаю 👋🏻 Сьогодні поговоримо про Lunnitsa Face Protector SPF 15.

Це була моя спонтанна покупка. Точніше, не так. Я обирала собі санскрін на зиму, замість Sane SPF 15 Multi-Filter Sunscreen pH 6.5, який став для мене розчаруванням (та про нього буде окремий допис). Ні про виробника, ні про цей санскрін я раніше не чула. Та чарівне слово "знижка" зробили своє діло ))

Підкупили інгредієнти: aha-кислоти, вітамін е, молочна кислота, пантенол, саліцилова кислота. І вітчизняний виробник ) Спочатку пройдемось по форм-фактору. Пляшечка з кремом має дозатор. Також мається захисний клапан, що є плюсом і мінусом. Плюс в тому, що отвір не маленький і без клапану це не гігієнічно, та крем би увесь час обвітрювався. Мінус в тому, що клапан також в кремі і його треба промивати. Та то таке, лірика.

Виробник нам обіцяє зволоження, також від пігментації та запалень. Можу сказати, що зволоження справді є, нових висипань не з'явилось, пігментації теж. Але ж і сонця зараз не має. Не знаю, дивлюся я на УФ-індекс 0 і думаю, нащо я взимку використовую санскрін? ))) Та мені з ним якось спокійніше.

Крем має легку текстуру, добре розноситься по обличчю, не відбілює шкіру. Дає ефект оксамиту, як більшість інших санскрінів. До повного поглинання має легку липкість на шкірі. Я додатково прибираю блиск серветками. У носінні доволі комфортний. Для мене нічим не виділяється серед багатьох інших санскрінів. А, ще маю сказати, що має доволі сильний аромат, який мені спочатку дуже заважав. Потім я звикла. Якщо порівнювати, то MyIDi Red-Off Comfort Cream SPF 15 сподобався мені більше, через відсутність оксамитово блиску. Там ефект саме зволоженої шкіри. Та це вже на поціновувача.

26 січня, 2025
Елена
26 січня, 2025