Balenciaga Florabotanica

Вітаю )

Не планувала, а потім вирішила, чому б не показати вам свій аромат дня? Не хизуяся, тому що це вже знятість і рідкість. А для того, щоб торкнутися такої теми, чи користуєтеся ви ароматами, які більше не придбати? Чи економите їх?

В мене відливант, та я дістала його поближче, щоб частіше користуватися. Сам парфум для мене не на кожен день, тому витрати мінімальні. Та все одно хочу частіше користуватися.

Фон я обрала зелений не просто так, бо парфум насичено-зелений. В нього дуже цікава піраміда:

початкова нота м'ята
нота серця гвоздика, троянда, Конопля
кінцева нота бурштин, ветивер
Тип аромату Квіткові , Зелені

Я не знаю, як пахне конопля )) Та і м'яти я тут не відчуваю, окрім зелених акордів, які бадьорять не гірше холодної води. А от гвоздику та троянду відчуваю. Але теж зеленими )) Це дуже свіжий аромат. І що дивно, він сидить на шкірі наче прибитий. Гучний, стійкий, дифузний. Через годинку з'являється кремовість, яка пом'якшує аромат. Я його носила у різні пори року, та саме у холод він дзвенить.

До чого я це все розповідаю? Я не економлю парфум, навіть якщо його потім можна не знайти. Користуюся тут і зараз, щоб знаєте, аж з кайфов )

28 січня, 2025
Елена
28 січня, 2025