Про експерименти та парфум дня

Сьогодні я в парфумі Nature`s Pepe Fondente про який я раніше писала допис ось тут https://club.makeup.com.ua/post/3073/ Тому сильно вдаватися до подробиць не буду. Це такий спокійний, трохи пудровий, трохи квітковий, гурманський та деревний парфум. Унісекс.

Та рука до нього тягнеться рідко. Не через те, що з ним щось не так. Все так. А от зі мною... 🙈 І тут ми підходимо до теми мого експерименту.

З чим я зіткнулася, маючи достатню кількість парфумів? І я зараз не тільки про флакони, але ще й про відливанти та пробники. Начебто усього багато, і все це хочеться носити. І навіть щось носила, а щось ні. Руки так і не дійшли. В якийсь момент я зрозуміла, що через великий вибір, цих одночасних "хочу" стає так багато, що охопити все це водночас неможливо. Не можу ж я відразу политися п'ятьма парфумами (це образно). А ще ж є інші, які я не встигла поносити, вони теж стоять і дивляться на мене засуджуючи 🙈 Тож це все призвело до зворотнього ефекту. Кожен ранок я можу стояти і обирати парфум стільки, скільки дозволяє час. І я не буду знати, чого хочу. Це проблема великого вибору.

Що я вирішила? Коли це для мене стало проблемою, мені прийшла така ідея. Робити підбірки собі на тиждень. Знаю, що хтось робить на цілий місяць, та для мене це поки що важко. Тож, тиждень. Я обираю невелику кількість парфумів, які я хотіла б носити. Або просто носити, або частіше носити. На наступний тиждень змінювати парфуми. І так кожного разу. Та якщо будуть ті парфуми, після користування якими я захочу ще, то вони будуть переходити в мене з однієї підбірки до іншої, то не проблема.

Перший тиждень добігає кінця і що я можу сказати? Коли я звузила коло парфумів, обирати стало легше. Нарешті добралися руки до тих парфумів, які б я хотіла носити частіше, власне, як мій сьогоднішній парфум дня. Звісно, мені хочеться ще он той гарний, і ось цей приємний, а ще ооооон той, що стоїть у кутку. Та я себе стримую. Поки що для чистоти експерименту хочу в такому режимі пробути до кінця лютого, а там вже вирішу, продовжувати чи ні.

Якщо цікаво, потім розповім, які я висновки зробила і чим все закінчилося )

Дівчатка, чи буває у вас таке, коли не можете зробити вибір? Як з цим справляєтеся? Чи робите підбірки ароматів собі? Ну і взагалі, може є якісь поради?

31 січня, 2025
Елена
31 січня, 2025