1
/1
Нові баноцьки від Purito
Всім привіт! Вчора в мене був невеличкий shopping day, і я вирішила трішки закупитись. Замовила собі вже частину подарунку на День народження, і знову в пошуку нових засобів для свого обличчя.
Дуже дивно, що я досі не можу визначити причину появи висипки та запальних прищиків, які дуже болючі та зазвичай появлялись в один і той же час в межах циклу. Але тепер вони сказали, що правила для них не писані, тож зʼявляються в рандомний момент і в більшій кількості. Бувають місяці затишшя, а потім починається. Чує моє серце, що я знов скоро не витримаю і сяду на ретинол (пробувала рік назад, і зарано зіскочила). Та все ж, ще є якась остання надія на саліцилову та ніацинамід з цинком.
А при чому тут Purito, спитаєте ви? Мені дуже цікаво, чому від центелли Skin1004 моя Т-зона вкрилась підшкірниками. Проблем мені мало, тож я ще хочу експериментів 😂 Отже, з обновок у мене:
- Заспокійлива сироватка з центеллою, ніацинамідом та пантенолом.
- Відновлюючий крем з екстрактом бамбуку та пантенолом. Ще в складі я знайшла сквалан та ніацинамід.
Брендам точно вже слід писати: "Не тестуєм косметику на Регіні", а то мої прищі ніколи не зникнуть з такими частими змінами банок 😆 Ех, хоч посміялись.
Гарного всім настрою, зустрінемось в дописах 😊
Коментарі (0)