Скільки часу займає кучерява укладка?

Сьогодні допис про те, чого завжди не вистачає - а саме часу⌛. Часто чую, що доглядати за природніми кучерями важко і це дуже довго, тож хочу поділитись своїм таймінгом).

Зранку провела в ванній 15 хвилин, миючу свою гриву: шампунь наношу завжди двічі, змиваю, потім кондиціонер - з ним спочатку розплутую, потім розчісую локони Тангл Тізером, а потім жамкаю - загалом тримаю кондиціонер хвилин 5-7. Змиваю. Далі віджимаю зайву вологу, наношу лівін, знов розчісую, жамкаю і переходжу до стайлінгу.

Потім десь 30 хвилин ходжу в тюрбані з мікрофібри (але цей час не рахую, адже це не активна укладка і я можу займатись своїми справами)). Знімаю тюрбан, наношу ще один шар стайлінгу і через деякий час приступаю до сушки феном з дифузором. Сушіння займає 15-30 хвилин в залежності від того, наскільки вологими були кучері.

Разом виходить 30-45 хвилин на все про все🥰. Звісно, бувають дні, коли хочеться подовше витримати маску або зробити процедуру глибокого зволоження з термошапкою - але це доволі рідко в мене). Думаю, що помити-посушити-вирівняти стайлером по часу точно не буде швидше, тому тут лише справа бажання ♥️.

Якщо ви не знаєте,що таке кучерявий метод або хочете дізнатись більше, за тегом #feerie_curls в мене є багато дописів на тему догляду за хвилями та кучерями. А ось тут https://club.makeup.com.ua/post/31360/ можна подивитися відео як я укладаю свої локони🤩.

А скільки у вас займає процедура укладки?)

05 лютого, 2025
Anna_feerie
05 лютого, 2025