1
/4
Нова порція Парфумерних смаколиків
Новинки та Арабські хіти соц мереж 🤩
Захотілось трошки нового парфумерного та ви ще мене все ж таки звабили спробувати ті самі арабські хіти про які всі говорять , хоча я все ж на собі дуже рідко люблю арабські бази.
Фото 1.
✨Майже всі новинки , не змогла пройти повз нового сунично-амброксанового Burberry.
✨Новий удово-трояндовий Монталь.
✨Версаче Кристал Нуар оновленої версії 2024 року у концентрації Парфум.
✨Lanvin Цікава водяна квіткова колекція
✨MM Replica Afternoon Delight - це просто ... і я не фанат гурманікі на собі , але цей аромат поки що дуже сподобався та він не прям мега солодкий чи їстівний 😋
✨ фірмова мініатюрка - така мила 🤩
Фото 2.
✨ Новинки YSl - нащо я його брала ? Я не люблю блек опіум, повелась на маршмеллоу у піраміді і поки його там не знайшла 😁
✨Ескада новинка - не фанат також, але фрі аромат неймовірно смачний фруктовий 😋
✨DG прийшли в наборі
✨ Gucci - це мої улюблені , у парфума саме нема формату 10 мл , у туалетки є, тому беру семпли )
✨саме цей Форд на мені спірний , хочу дати йому шанс і ще спробувати 🖤 смаки змінюються як ніяк ))
Фото 3.
Це такий люкс люкс набір , я все знаю , всим цим користуюсь , мені це аромати на кожен день без якогось конкретного настрою , хоча YSL люблю , таксі романтичний 💕
Фото 4.
От вони зірки соц мереж , взагалі я хотіла взяти тільки Lattafa Thouq , але інше само набралось ) До мого здивування я раніше , до всього цього шаленства з Латтафою , мала пару ароматів , один з них кальянна вишня , але вони для мене виявились too much , тому я і забула назву бренда )))
✨Що взяла :
Lattafa :
Pride Thouq (зацікавив сам по собі)
Teriaq ( Біш і шаленство всюди)
Teriaq Intense (Біш і фланкер , цікаво ж)
Yara (хотілось дізнатись що ж там таке солодке)
Khamrah (бо ви писали що там фініки)
Asdaaf Ameerat Rose (ну всі про ни говорять в коштують бюджетно)
Asdaaf Ameerat червоні (полуниця в нотах )
Paris Corner Eternal Coffee - цікаво що ж там за шоколадно кавова начинка )))
Буду знайомитись з цими парфумами 😋
з більш звичайного хотілось познайомитись з люкс Boucheron, бо всі кажуть що це класні поливашки , а я не памятаю точно їх , це класичнмй quatro та serpent boheme .
і захотілось монталевськогг и
цитрусу , тому взяла трошки Soleil di Capri 🌞
Що з цього пробували , маєте , що подобається чи навпаки ні ?))))
Коментарі (0)