Розпаковка MAKEUP

Коли не можеш дочекатися – розпаковуєш прямо на пошті! 🎁 Ділюся своїми б’юті-знахідками, а трохи згодом розкажу про кожен продукт детальніше. Щось знайоме? Чи, можливо, є те, що давно було в вашому вішлисті?

отже, що було в моєму замовленн:

1. MOSCHINO Toy Boy - класні чоловічі парфуми, з ненавʼязливим ароматом (до речі, особисто маю теж з цієЇ серії ведмедиків, але рожеві, дуже подобаються)

2. DELIA EYEBROW TINT, дівчата, ціна бюджетна і вистачить на декілька місяців, мені дуже подобається ця фарба

3. Туш Мейбелін Sky High (читала Багато відгуків, ще не користувалася) вирішила спробувати, бо дуже хочеться побачити вау ефект зі своїми віями (обовязково додатково поділюся відгуком після використання)

4. Nikk Mole ще одна фарба для брів (до речі, трохи дорожча, ніж Delia) тож цікаво протестувати) якщо хтось вже користувався, буду рада відгукам)

5. пензлики для розчісування брів. ну це ніколи не буде зайвим, особливо, якщо ви любите вкладати бровки воском. п.с. А ще, якщо чоловік любить розчісувати собі бровки 😅

6. Паста для вкладання волосся. хоч син мій ще маленький, але ще той моднік росте, тож нам для зачіски на свято, дуууже треба "гарна зачіска" по відгуків мені ця паста сподоьалася і на першому тестуванні, теж здалася досить класною та не має неприємного або різкого аромату

7. Garnier міцелярка, ну тут без коментарів) всі її знають і люблять))

8. sane - маска для обличчя. Дівчата це теж бюджетний ТОП. рекомендую спробувати)

12 лютого, 2025
Yara_sokol
12 лютого, 2025

Продукти для цього looks

Delia Brow Dye Cameleo Pro Green Dark Brown 3.0
Всі відгуки (5)
Moschino Toy Boy
Всі відгуки (14)
Maybelline New York Lash Sensational Sky High
Всі відгуки (351)
Nikk Mole
Всі відгуки (7)