Мій аромат

Чим же я пахну ? Цікавий челендж від красуні BELENKAYA одразу зацікавив та трошки заставив задуматись , але найцікавіше - це взяти саме ті ноти , які перші прийшли в думки , тому моя піраміда мого характеру саме така , і ось чому:

💫Верхні ноти:

💕Ігристе Розé - я не так часто вживаю в реалі алкоголь (можливо треба частіше , ахах), але додала цю ноту бо люблю іноді влаштовувати невеличке свято без поводу для близьких , подруг чи просто для себе , ну і саме нота шампанського подобається в парфумах , вони одразу такі святкові 🤩

💕Полуниця та Вишня - обожнюю, якщо щось має запах чи смак полуниці - мені це вже подобається апріорі , така ж історія з вишнями .

💕Півонія та Троянда - улюблені квіти , ці аромати люблю у будь-яких засобах , чи то трояндовий шоколад , чи мило з піоном .

💕Лукум - трояндовий . Хоч з арабською парфумерією у нас відносини так собі , то солодощі з тих країв просто любов . Лукум , пахлава , фініки , пастила та інше - те що хочу їсти хоч щодня )))

💕Мадленки - мабуть кращого аромата годі й шукати , обожнюю ці французькі булочки , прям одразу згадуються французькі принцеси, а смак ванільно-вершкового масла огортає , короче , це точно щоб відчути себе солодкою булочкою )))))

💕Карамболь - цікава нота, додає завжди гарний акцент , так і я люблю часто додавати цікаві акценти в гардеробі чи в макіяжі .

💫Середні ноти:

💕Фініки - читай про Лукум , але обожнюю цей дивний аромат.

💕Помада - ну куди без помади , вона завжди зі мною)))

💕Тубероза - справжня королева біло квіткових , вона така характерна, манлива, ну ви зрозуміли 😁 обожнюю і її в піраміді , зазвичай туберозні аромати ван лав .

😁Фрезія - квітковий аромат , така собі квіткова сучасна інтелігенція, іноді люблю цю ноту .

💕Османтус - ох і фантазерррр, міняє настрій , то він квітка , то вже абрикос , то ще щось , потім знову квітковий ))) мій настрій не такий мінливий, але є такі нюанси 😁

Ще хотіла додати ноти Кави чи Зеленого чаю, бо ці напої я тільки і пʼю , але ці ноти в парфумерії не люблю , тому не додавала.

💫База:

💕Марципан - ох ці марципанові … люблю все що з мигдалем , не тільки чути в парфумах , а і їсти 😁 він , як в наступний компонент , або подобається , або точно ні.

💕Амброксан - спірний , хтось любить , хтось ні , ну ми і не можемо всім подобатись , але я прям обожнюю . Це сучасність , але я і сама люблю все сучасне, не дуже люблю ретро мотиви чи вінтажі.

💕Бензоїн - на всі про нього знають , але майже всім він подобається , солодко - вершкові акорди , в які можна закохатися, в мене асоціюється з Лаш косметикою , там іноді в засобах з запахом вершкових кремів чи десертів люблять додати цю смолу . Я Лаш люблю , тому тут все логічно )))

💕Шафран - цікавий , додає характеру , іноді настрою , оригінальності , будь - якому парфуму.

Така моя піраміда аромата , аж самій стало цікаво , авжеж парфум по такій мішаніні не складеш , але настрій думаю зрозумілий 😋 Це білоквітково-трояндовий букет з полунично-десертними (але не занадто солодкими ) нотами та вершково- марципановій базі з амброксаном 👌🏻

Аж захотілось зараз кави з лукумом 😋

Дякую за увагу ! 💕

15 лютого, 2025
alena.rosee
15 лютого, 2025