1
/4
Billie Eilish - Your Turn та три аромати Ariana Grande на знайомство!
Всім привіт! А що ще може так підняти настрій, як нові аромати? Вірно - новинка від моєї улюбленої Біллі Айліш - Your Turn. Нещодавно вийшла її 4 парфумерна робота, тож я б не могла не ознайомитись із ароматом! Були думки одразу брати флакон (бо він просто неймовірний, унікальний, як і попередні), проте, все ж не ризикувала, бо ціна не є низькою. Із Eilish No.2 (графітовий бюст) у мене відразу стався "дзинь" - я настільки в нього закохалась із першого подиху, що я не могла ним надихатись. Аромат не для всіх, він скоріше унісекс - із деревно-мохнатим нахилом. І ось Your Turn по опису був дещо схожим із Eilish No.2 - тільки більше пряний та фруктовий. Класифікується як деревний квітково-мускусний. Ще цікаво, що Біллі додала в нього і молекулярності - Iso E Super (як передовий компонент бренду Escentric Molecules). Верхні ноти аромату: кардамон, імбир та бергамот. Середні ноти: ніжний жасмин, кокосова вода, персик. Базові ноти: австралійський сандал, мускус, Iso E Super.
По опису Eilish Your Turn справді моє, але початкові ноти дещо мені видались дивакуватими (не моїми) - терпка гострота кардамону в поєднанні зі свіжістю бергамоту на розтертим імбирем геть чисто мене спантеличили 🗿 Також я відчула доволі водянистий недоспілий персик, і це тривало майже годину, щоправда, ще й шлейфило так від одного пшику, що я його дуже добре відчувала. Потім аромат став теплішати, уже стала відчувати ніжну білоквітковість, водянистість та солодинку від персику з мускусом. Ось це вже щось цікавіше, ще чекаю на сандал, тож такими поки є перші враження. Обовʼязково ще його розношу, прислухаюсь, щоб надати вам більш обʼємний відгук. Та все ж поки "дзинь" - любові не трапилось, як із Eilish No. 2.
І ще разом з ним мені приїхали на затест три нових та зовсім невідомих мені аромати від Аріани Гранде: R.E.M, Moonlight i God is a woman. Дуже цікаво спробувати, давно заглядаюсь; та мене лякала надмірна солодкуватість. Наче підібрала щось не надто удушливе. Буду пробувати та незабаром поділюсь із вами новими ольфакторними враженнями в дописі! Всім гарної пʼятниці 🥰
Коментарі (0)