Компактна пудра Lorena Mineral Nude Powder

В мене у відтінку 02 і вона світла, навіть засвітла для мене. Пудра коштувала мені 25 гривень. Причина уцінки: термін придатності до червня 2025 року. Повна ціна 50 гривень.

Пудра має власний спонж для нанесення. Прозора кришка знімна, не закріплена. Дзеркала немає.

У складі нічого особливого: слюда, тальк, силікон, барвники, консервант, є зволожувач.

Повний склад: Mica, Talc/triethoxy Caprylylsilane, Magnesium Stearate, Caprylic-/capric Acid Triglyceride, Ethylhexyl Palmitate, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol (and) Caprylhydroxamic Acid (and) Glycerin, Phenoxyethanol. MAY CONTAIN: CI77891, CI77491, CI77499, CI77492.

Пудра дає напівпрозоре покриття, я використовую її для матування носа поверх тонального крему або соло. Вона не може замінити для мене тональну основу. В мене не дуже жирна шкіра, але на весь день ефекту матування не вистачає, поступово пудра зникає та треба поновлювати. В житті вона виглядає не так страшно як на моєму свотчі поверх тонального крему, але обидва ці продукти не HD, тож буває на камеру виглядають гірше ніж в житті. До пудри тональний крем мав вологий фініш.

Якщо знаєте хороші пудри, буду рада вашим порадам.

Ця ж відпрацьовує свої 50 центів і на свої гроші вона хороша: дрібна, нормально пахне та легко наноситься, в пори залазить, якщо є сухість та лущення, вона їх підкреслить.

01 березня, 2025
Yustal
01 березня, 2025