1
/1
Олівчики від Huda Beauty
Привіт) хочу поділитися з вами кольорами олівчиків від худа бьюті. Вони дуже класні, а кольори дуже цікаві.
very berry мій фаворит, соковитий бургунді, чи просто шикарний ягідний, холодний підтон, дорогий темний винний колір
universal red назва говорит сама за себе, це дійсно універсальний червоний. я навіть можу припустити що він не має ні холодного ні темплого підтону - а має нейтральний, для червоних це рідкість, деякі бренди спеціально виводять такі універсальні кольори. тому цей червоний точно підійде кожній
sangy beige ніжно світлий бежевий, як на мене з нейтральним підтоном, для світлих дівчат буде ідеально
honey beige а цей як на мене аналогічний за попередній, але рівно темніший, також нейтральний підтон, і досить цікавий коричневий
muted pink другий мій фаворитний колір, ніжно рожевий, колір гарної пильної троянди, дуже дорогий колір і виглядає просто шикарно.
Затестивши їх, олівчики мені сподобалися. Вони досить стійкі, наносяться дуже гарно, гелевою чи такою жирненькою текстурою, що коли тільки торкаєшся олівчик вже малює. Стійкість як на мене досить середня, на пів дня вистачить. При тому що олівчики класні. я вважаю що вони досить дорогі. Все ж це просто олівчик для губ. Так вони якісні. але можна знайти і в мейбелін чи нікс дуже схожу якість. Якщо вам ціна ок і ви хочете бренд - звісно беріть. Але за цю ж ціну можна знайти гарний аналог і ви нічого не втратите по якості.
Коментарі (0)