Якщо закінчується дифузер - час оновити його у Avenue Des Parfums

Всім доброго вечора 🌺 Саме у Avenue Des Parfums я знайшла свій улюблений аромат для дому - Jasmine & Plum. Ніжне поєднання солодкої сливи з легкою білоквітковістю - це саме те, що я декілька років не могла ні в кого знайти. Поставила я дифузер ще у вересні 2024, і ось зараз його залишилось зовсім трішки. На заміну взяла спробувати Fruits & Chrysanthemum, думаю, буде тішити не менше чим попередній.

Також взяла спробувати рум-спрей з ароматом лотосу та сандалу (Lotus & Sandalwood). Ну і як же обійтись без нових парфумчиків, тим паче що минулого разу мені їх аромати дуже сподобались - як по стійкості, так і по звучанню. Нагадаю, що це аналогова парфумерія, а асортимент бренду приємно тішить. Цього разу я обрала для себе парфум Gold Vienna. Мускусно-фруктова композиція - саме те, що зараз стане в нагоді з приходом весни 🥰 На ознайомлення взяла собі три пробники - Black Kabul (аналог відомого Black Afgano від Nasomatto), Elegant Geneva та новинку бренду - Pure Aspen. Останній - це аромат чистоти, бавовни та ніжних квітів без терпкості. Де ви були раніше? Ще слід розносити, але вже закрадається думка, що мені треба буде флакончик 😁

Бажаю всім гарних ароматних вихідних☺️

08 березня, 2025
Blondie_rs
08 березня, 2025

Продукти для цього looks

Avenue Des Parfums Gold Vienna
Всі відгуки (12)
Avenue Des Parfums Home Lotus & Sandalwood
Всі відгуки (18)