Подада де в лінійці є чисто чорний колір

Привіт, я дуже рідко бачу щоб у лінійці кольорів помад був чисто чорний колір. Це помада від бренду Elf. І одразу я захотіла поділитися з вами. Темні вишнневі, коричневі, або прямо дуже темні попадаються частіше ніж чисто чорний. Також помадка досить непогана по вартості - в європі до 10 євро, а у нас якщо передавати перевізником як це робили мені звісно буде трошки дорожче.

Трошки про саму помаду. Мені дуже сподобалося як вона наноситься. Наноситься дуже швидко, жирненько, і дуууже щільно. Ось це на фото- провела помадою один раз. І ви бачите який щільний колір. Стійкою вона бути не обіцяє - бо це звичайна помада, вона не для цього зроблена. Але її щільність мені дуже сподобалося. Тим самим вона буде ще й економною, ажде проведи один раз по губам і все губи намальовані. Пахне майже нічим, зовсім трошки ніжний аромат але він прямо дуже непомітний, що не буде заважати. Фініш у продукта матовий, не глянцевий, що і ще додає цікавинки.

Про кольори

smoulder насичено винний колір, холодних тонів

limitres цікавий бежевий колір, взагалі без рожевинки, бежевий нюд

spicy я низивааю його теракотовий, або насичено цегляний, теплий відтінок, червоно помаранчевого уольору

all night чисто чорний колір, без будь яких домішок інших кольорів

09 березня, 2025
Marion
09 березня, 2025