1
/1
Variete евелін супер помада за свої кошти
Привіт) А зараз прийшов чам показати вам шикарні кольори евелін варьете помадки. Це вже не новинка, але я тільки до них дібралася.
За таку ціну якість просто шикарна. Середня ціна помадки 100=150 гривень, в залежності від кольору і акцій. Але якість, ну реально я вважаю досить гідною.
Наноситься шикарно, досить рідка по текстурі щоб швидко наноситися, але зовсім не тече, не забивається в пори біля губ. Не розтікається при нанесені. Потім залишає гарний середньосатиновий фініш. Я відмітила дивний аромат, трошки приємний солодкуватий і трошки віддає хімією по типу крейти. Але це може бути із-за або фарбників, або неналежного зберігання помади. Так, на сонці помаду тримати не можна ні в якому разі.
Носиться досить добре. Я би її радила використовувати з олівчиком. Але якщо ви смілива дівчинка і не боїеся залісти за край губ то можна наносити і одразу. Змивається легко і гарно міцеляркою.
Загальне враження дуже хороше від якості. А особисто я би хотіла більше холоних кольорів,адже більшість лінійки як на мене орієнтована на більш теплі кольори, але це особисте побажання і воно ніяк не сказується на загальному враженні.
Кольори:
01 бежевий класичний, бежевий нюд з трошки теплим підтоном
03 темніше рожевий, зі сливовим але теплуватим підтоном. Дуже цікавий колір, на середній по тону шкірі може бути як нюдом гарним, на світлій шкірі - мати гарний контраст і яскравість
02 ніжно рожевий, або рожевий з кораловим підтоном
Коментарі (0)