Святкую свої 25 !

Я й не уявляла, що подарунків буде так багато, тим не менше, це лише частина з них 😱

BDK Rouge Smoking - відняв у мене мову. Руки трусились, коли я знімала плівку та помало витягувала флакон з коробки. Це відчуття, коли мрії збуваються...

Коробка від Dior також була бажаною останнім часом. Аромат J'adore уявлявся мені важким, густим та удушливим. Але коли я його спробувала - то відчула таку квітково-фруктову ніжність, що він одразу опинився у списку бажань! Разом з основним парфумом до колекції доєднались пробники та мініатюри, це просто 🔥

Estee Lauder Futurist був придбаний раніше за ініціативи мами (і ще дещо вчора було замовлено, тож повний допис про розпаковку подарунків зроблю дещо згодом, коли вже все поприїжджає). А Sheglam, MAC, Lamel i Real Techniques - я збирала сама собі впродовж лютого-березня, щоб сьогодні все розпакувати! Думала, обійдусь одною помадою MAC 😂 Але "Остапа понесло"....

Також в свій святковий день хочу подякувати кожній з вас та колективу Makeup Club. За це затишне комʼюніті, в якому можна бути собою та радіти кожному дню, кожній маленькій перемозі 🥰 Я знаю, що тут підтримають, тут вислухають! А також порадіють за здійснення мрій: чи це олійка від Ламель, чи це нішевий парфум; тут завжди є місце для радощів 🙏🏻

Дякую всім, хто зі мною, хто мене читає та підтримує лайком чи добрим словом 🫶🏻

11 березня, 2025
Blondie_rs
11 березня, 2025