#makeupcovermakeupclub

Привіт, привіт!

Сьогодні я хочу поділитися з вами своєю історією боротьби з пігментацією. Багато хто вважає, що пігментація – це лише проблема вікових змін чи гадмірного перебування на сонці, але це не зовсім так. У моєму випадку, це результат пост-акне, тобто темні плями, які залишилися після висипань. Моя шкіра пройшла довгий шлях і я люблю себе такою, яка я є, але ці темні плямки на обличчі часом дуже засмучують.

Як ви можете побачити на відео, у мене є кілька ділянок з гіперпігментацією, особливо на щоках і підборідді. В житті вони більш виражені, ніж в кадрі(( Це залишки минулих висипань, які, на жаль, залишили свій слід, сподіваюсь не назавжди😓. Я спробувала багато засобів, але поки що не знайшла ідеального рішення проблеми.

У цьому відео я покажу вам, як я використовую макіяж (всі засоби на останньому фото), щоб приховати ці недоліки. Але, звичайно, я мрію про те, щоб моя шкіра була рівною та сяючою без макіяжу. ✨

Саме тому я беру участь у цьому конкурсі! Я дуже хочу спробувати косметику від гіперпігментації з боксу від La Roche Posay, яка допоможе мені зменшити цю злощасну пігментацію та повернути впевненість у собі.

Сподіваюся, вам сподобається моє відео!
І бажаю всім удачі в конкурсі!

12 березня, 2025
Maryyyna
12 березня, 2025