1
/3
#makeupcovermakeupclub і мій базовий ма скуючий мейк
Привіт!💓
Пост-акне, нерівний тон, сезонне ластовиння далеко не весь список того, що я отримала в генетичній лотереї з жирною шкірою. Тому я завжди в пошуках засобів проти пігментації, бо рівний тон моя мрія протягом всього життя. Найбільш виражені плями залишились після запалень на щочках та по контуру губ. Останнє особливо мене турбує, бо якщо не замаскувати ці моменти, мені здається що макіяж виглядає неохайним.
Тому я озброююсь тональним Purito Cica Clearing BB cream без ефекту маски, щільним консилером Essence Camouflage Matt Concealer мого відтінку і проходжуся пензликом по цим місцям. В кінці обов’язково закріплюю все рисовою пудрою Essence Fix & Last 14h.
Щоб змістити акцент зі шкіри, роблю коричневі стрілки Catrice Calligraph Artist Matte Liner, наношу скульптор, хайлайтер і тонуючий бальзам для губ Catrice Power Full 5 Lip Care, тоді відчуваю себе максимально впевнено і гарно! Але на жаль, це не вирішує проблеми пігментації, яка муляє мені око, коли я без мейку.
Тому хотіла б затестити нову лінійку від La Roche Posay і сподіваюсь, що вона допоможе позбавитись від надокучливого пост-акне і зробить тон моєї шкіри рівномірним.
На відео мій базовий мейк, який я роблю за 10 хвилин 🙌🏻
Коментарі (0)