#makeupcovermakeupclub

Іноді наша шкіра вирішує жити своїм життям, але я знаю, як зробити її рівною та сяючою! Ділюсь своїм способом маскування пігментації за допомогою макіяжу

Підготовка шкіри💧
Перед макіяжем зволоження — це must-have! Замість бази використовую свою улюблену сироватку Dr.Ceuracle 5α Control Clearing Serum in Emulsion. Вона чудово зволожує і готує шкіру до наступних етапів.

Маскую недосконалості🎭
Щоб приховати всі почервоніння та недосконалості, беру консилер Patricia Ledo Definition у відтінку 01 і точково наношу на потрібні зони.

Сяюча база✨
Щоб шкіра виглядала природно і свіже, додаю Rimmel Multi Tasker Better Than Filters Primer (відтінок 002). Легенько розтушовую — і вуаля, шкіра виглядає живою!

Тональний крем🎨
Далі — тон Eveline Cosmetics Wonder Match (відтінок не пам’ятаю, але він мені ідеально підходить 😅). Добре розтушовую, щоб виглядало максимально натурально.

Рум’янець + контуринг💖
Щоб обличчя не виглядало плоским, додаю Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush (відтінок 05) — люблю цей природний рум’янець! Потім фіксую його сухими продуктами і додаю трохи бронзера з палетки для контурингу Rimmel Kate Sculpting Palette.

Фінальні штрихи👀
Брови фіксую гелем, а губи оформляю олівцем від LAMEL Make Up (відтінок 407). Щоб додати трохи об’єму, в центр губ наношу LAMEL Make Up All in One Lip Tinted Plumping Oil (відтінок 403). І на останок додаю туш для вій LN Pro Glow-Up Lift & Extension Mascar.

Результат? Сяюча, рівна шкіра і природний макіяж без відчуття важкості!🌟

16 березня, 2025
Daryna
16 березня, 2025

Продукти для цього looks

Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush
Всі відгуки (80)
LAMEL Make Up Lipliner
Всі відгуки (196)
Rimmel Kate Sculpting Palette
LN Pro Glow-Up Lift & Extension Mascara
Всі відгуки (22)