1
/1
#makeupcovermakeupclub
Іноді наша шкіра вирішує жити своїм життям, але я знаю, як зробити її рівною та сяючою! Ділюсь своїм способом маскування пігментації за допомогою макіяжу
Підготовка шкіри💧
Перед макіяжем зволоження — це must-have! Замість бази використовую свою улюблену сироватку Dr.Ceuracle 5α Control Clearing Serum in Emulsion. Вона чудово зволожує і готує шкіру до наступних етапів.
Маскую недосконалості🎭
Щоб приховати всі почервоніння та недосконалості, беру консилер Patricia Ledo Definition у відтінку 01 і точково наношу на потрібні зони.
Сяюча база✨
Щоб шкіра виглядала природно і свіже, додаю Rimmel Multi Tasker Better Than Filters Primer (відтінок 002). Легенько розтушовую — і вуаля, шкіра виглядає живою!
Тональний крем🎨
Далі — тон Eveline Cosmetics Wonder Match (відтінок не пам’ятаю, але він мені ідеально підходить 😅). Добре розтушовую, щоб виглядало максимально натурально.
Рум’янець + контуринг💖
Щоб обличчя не виглядало плоским, додаю Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush (відтінок 05) — люблю цей природний рум’янець! Потім фіксую його сухими продуктами і додаю трохи бронзера з палетки для контурингу Rimmel Kate Sculpting Palette.
Фінальні штрихи👀
Брови фіксую гелем, а губи оформляю олівцем від LAMEL Make Up (відтінок 407). Щоб додати трохи об’єму, в центр губ наношу LAMEL Make Up All in One Lip Tinted Plumping Oil (відтінок 403). І на останок додаю туш для вій LN Pro Glow-Up Lift & Extension Mascar.
Результат? Сяюча, рівна шкіра і природний макіяж без відчуття важкості!🌟
Продукти для цього looks
Себорегулювальна емульсія-сироватка "5-альфа контроль" для обличчя
Dr.Ceuracle 5α Control Clearing Serum in Emulsion
18
524 ₴
LN Pro Glow-Up Lift & Extension Mascara
LN Pro Glow-Up Lift & Extension Mascara
4
201 ₴
Коментарі (0)