#Makeupcovermakeupclub

Гей, дівчата! Хочу з вами поділитися своєю історією і маленькими, хоча усім знайомими, секретами маскування пігментних плям. Знаю, як це буває — коли дивишся в дзеркало, а там знову ці «привіти з минулого» від акне або пігментації. У мене теж так було і є, але я навчилася з цим справлятися.

У підлітковому віці моє обличчя реально переживало не найкращі часи — акне атакувало зі всіх боків. І, навіть коли цей період минув, на пам’ять лишилися пігментні плями. Не знаю, як у вас, але мене це просто виводить із себе. Я люблю, коли тон обличчя виглядає рівним і однотонним, без жодних зайвих деталей.

Мій головний інструмент у боротьбі за ідеальний тон — це поєднання тональної основи та консилера. Так-так, нічого надзвичайного, але саме в цьому є свій секрет. Спершу я беру тональну основу з гарним перекриттям — обираю ту, яка щільна, але не робить маску на обличчі. Головне, щоб виглядало природно, а не ніби я з гіпсом на обличчі.

Далі — консилер. Він моє спасіння! Я наношу його точково на проблемні ділянки і злегка розтушовую. Найважливіше — не переборщити. Якщо консилера буде забагато, то він тільки приверне увагу до плям, а не замаскує їх. Мій лайфхак — дати йому трохи підсохнути перед розтушовуванням, тоді він краще тримається.

Ну і фінальний штрих — легка пудра, щоб зафіксувати все на місці. У результаті отримую рівний тон, без зайвих акцентів на пігментації чи слідах від акне.

Я знаю, що це може здаватися клопітким процесом, але насправді це швидко входить у звичку.

16 березня, 2025
MariiBilous
16 березня, 2025

Продукти для цього looks

Maybelline New York Fit Me! Concealer
Всі відгуки (259)
O’BAYS Long-Lasting Finish Powder
Всі відгуки (29)
O’BAYS Creamy Blush Stick
Всі відгуки (29)
Eveline Cosmetics Liquid Control HD