#makeupcovermakeupclub

Мало хто може похвалитися ідеально чистою шкірою і я не виключення. Маю плямки від акне, а також пігментні плямки на лобі після неправильних спроб робити самомассаж (хоч зараз це не дуже помітно, влітку вони виражені набагато більше).

Мій базовий варіант перекриття - зволожена шкіра плюс тональні засоби у помірній кількості. Я не фанат товстого шару тонального чи пудри, вважаю, що навіть якщо частина плямок і буде крізь них проглядатися, то це зробить обличчя більш живим, а не однотонною маскою.

Сьогодні для зволоження я використала крем-гель з центелою для зменшення пор від SKIN1004, потім для вирівнювання тону бб-ік SENSIBIO AR BB cream spf30 від BIODERMA (засоби з спф надзвичайно важливі для блокування уф-променів, вибір у кожного свій: чи наносити окремо, чи у складі тонального засобу), мого давнього улюбленця коректор TARTE Shape Tape, його використовую небагато і точково, мені вистачає (хто пам'ятає як на ютубі у туторіалах його рясно наносили всюди де можна і не можна?), завершила закріпленням пудрою DIOR Nude Air Powder плюс м' якенький пензлик Е52 від Morphe. Ну і наостанок, оформити брови і підфарбувати вії.

Ось, тепер трошки більше впевненості в собі і сил для подолання викликів нового дня. Бажаю кожній внутрішньої гармонії, чудового самопочуття і гарного настрою! 🌷

16 березня, 2025
syngularyn
16 березня, 2025