1
/4
Звичайний highlighter чи аналог Fenty beauty?
Привітик✨
Минулого разу розповідала про спаркли від ламель, тепер хайлайтер) Дуже хотіла його через те, що всі говорили, що він аналог дорого хайлайтеру від Ріани чи так це? Навіть не знаю, його в мене ніколи не було, але ламель дійсно хороший за свою ціну і можна навіть взяти дешевше коли знижки)
Так от у нього дійсно як вологе таке сяйво, гарні блискітки, переливаються, мені ніби місячне сяйво✨ Можна використовувати як для макіяжу, так і тіло😻 Дуже гарно при штучному освітленні та на сонці☀️
Щодо пакування, просто звичайне нічого такого, але писали дівчатка, що в них погані і випадають, мені як прийшов спочатку не розуміла чи він норм закривається, якось ніби немає мені "щелчка" не знаю як правильно пояснити, але можливо так і є, принципі все ціле, не випадає, але так як я наносю не лице пензликом так і пальцем, і він забруднюється тональним засобом, але це не заважає і продукт можна використовувати🥹 Ще так як я буває наношу частенько пальцем він начав у мене прокручуватись всередині, але держиться все добре не випадає🥹 я думаю це кому як пощастить з пакуванням, ну воно дійсно 50/50 🙃
Ось такий мій досвід ☀️ Є плюси так і мінуси невеликі🥰
Коментарі (0)