Базова палетка тіней Lorena

Не давав мені спокою морозний рожевий відтінок рум'ян, котрі я бачила в магазині, коли я прийшла по них, то потрапила на акцію 1+1=3, тож я вирішила, що прийшов час спробувати фарбуватись палеткою тіней, а не тільки світлою однушкою на все повіко. Мені припала до душі спокійна палетка тіней без тальку. Тіні матові, тільки перша ячейка білих тіней має дрібний шимер. В палетці немає яскравого кольорового акценту, тож я пробувала взяти його з рум'ян, а сяйво з сяючої палетки для контурингу цієї ж марки, все нормально змішалось й очі не вилізли.

Я взяла яскраво-рожеві рум'яна під номером 4 за якими власне йшла та, зламавши собі голову, щоб ще взяти, а асортименту було мало, ще одні під номером 3. Номер 5 в мене вже був, між 3 та 5 номером, як на мене, різниця тільки в насиченості, даремно я пів години шукала відмінності. 4 номер, контрастний та пронизливий, я планую змішувати з цими більш спокійними кольорами, їх можна змішати на одному пензлі або ж наносячи пошарово. Пензлик в комплекті з рум'янами підкорив моє серце, як бачите.

19 березня, 2025
Yustal
19 березня, 2025