Роздивляємось боксик від La Roche Posay

Привіт!

Сьогодні до мене приїхало щось особливе – довгоочікуваний бокс засобів від La Roche Posay! ✨

З нетерпінням починаю тестити, щоб поділитись враженнями від цих продуктів, які обіцяють зробити мою шкіру більш сяючою, здоровою і зменшити прояви пігментації.

Отже, у моїх руках:

▪️Очищувальний гель-мікропілінг La Roche Posay Mela B3 Clarifying Unifying Micro-Peeling Gel: Цей гель обіцяє вирівняти тон моєї шкіри та надати їй природного сяяння. Вся надія на новітній запатентований інгредієнт в цій серії.
▪️Інтенсивна сироватка-концентрат La Roche Posay Mela B3 Serum: Сироватка проти гіперпігментації – це саме те, що мені потрібно! Сподіваюся, ця малютка допоможе мені позбутися небажаних темних плям і запобігти їх появі.
▪️Легкий сонцезахисний флюїд La Roche-Posay Anthelios UVmune 400 Invisible Fluid SPF50+ Fragrance Free: Захист від сонця – це мій пріоритет номер один. Цей флюїд з високим рівнем захисту SPF50+ обіцяє бути невидимим на шкірі і бути надійним захистом для неї.

Час випробувати все це в дії!

Я дуже вдячна La Roche Posay та MC за можливість протестувати ці чудові продукти🙌 Через 3 тижні поділюся з вами своїм чесним відгуком та результатами використання.

Слідкуйте за моїми постами, щоб не пропустити огляди цих засобів!

19 березня, 2025
Maryyyna
19 березня, 2025