Парфумований лосьйон для тіла з блискітками

Передісторія

Засобів для зволоження тіла у мене завжди було декілька, але я не встигала їх повністю використати до закінчення терміну придатності. Так було і з останнім кремом який я використовувала для тіла, хоча на упаковці було вказано -крем для обличчя.Він мав великий об'єм, легку текстуру. А придбала я його тільки через запах банану.
І от "підчистила "я свої запаси і зрозуміла, що залишився лише один крем з густою текстурою, і потрібно обрати щось легше. Мою увагу привернула гарненька пляшечка зволожуючого лосьйону для тіла.

Тепер моя думка відносно засобу - мені сподобалося як він швидко вбирається, має приємний аромат і мерехтить, особливо на сонечку. Блискітки дрібні і тримаються на тілі до наступного прийняття душу. Зауважу,що вони відбиваються на одяг,але змиваються після прання.

Об'єм- 300 мл. вистачить надовго.

Упакування - пластикова пляшечка зі стильним дизайном. Гарно виглядає на полиці.

Дозатор - дуже зручний. Не потрібно нічого відкривати. В процесі ненасення лосьйону можна навіть будь-якою частиною руки натиснути на помпу.Видає засіб через невеликий носик на дозаторі.

+ приємний аромат ( набагато дорожче собівартості)

+ легка текстура підходить для теплої пори року

+ бюджетна вартість

+ гарне,якісне упакування

+ стійкість аромату до 6 годин

Я не очікувала,що цей лосьйон настільки мені сподобається. Для мене у ньому немає мінусів,лише позитивне враження.

24 квітня, 2023
Kristina S
24 квітня, 2023

Продукти для цього looks

Парфумований крем-гель для душу
Подарунковий набір
Подарунковий набір
Подарунковий набір