Найколорійніший гель для душу : Shik Nectar Chocolate Fudge Shower Gel

Як справжній цінувач солодкого, я не змогла пройти повз гель для душу з ароматом шоколаду. Ще з дитинства, я любила та ненавиділа такі засоби. Любила - бо я пахла цукерками, тістичками. А ненавиділа - бо хотілось їсти.

Що до самого засобу : він має об'єм 400 мл, рідку текстуру, але витрата гелю не така велика як я думала ( зазвичай такі рідкі текстури, швидко розтікаються по тілу і їх складно спінити). Аромат - це щось з чимось. Він ще довго залишається на шкірі. Доречі, після використання засобу, шкіра гладенька ( він не сушить її, доволі делікатний і не викликає подразнення) . На фотографіях - він спінений холодною водою і навіть так, доволі непогано ( думаю що ви зможете уявити результат тандему теплої води та мочалки/губки для тіла) .

Ціна бюджетна. Хочу , коли мені включать воду, додати до ванни і подивитися - скільки утворить піни 😂 ( ну а що, всі ми трохи діти 😂😂😂)

В колекції є і інші "десертні" аромати: Полуничний макарун, Лимонний сорбет та Чорничний тарт. Так що маєте змогу обрати аромат по вашому смаку ( головне не їсти)

Продукти для цього looks