Palmolive Intimo з молочною кислотою – звичайний працюючий засіб.
Але ані шанувальницею ані противницею я не стала
Хочу розповісти свою думку про Рідке мило для інтимної гігієни Palmolive Intimo з молочною кислотою
Склад:
вода, екстракт квіток ромашки, екстракт листя зеленого чаю, молочна кислота, лимонна кислота, лимонен, ліналоол
Я не особливо розуміюся на складах засобів цієї групи. Мені важливо щоб такий засіб був зручним у використанні, мав приємний аромат, а головне не викликавсверблячки та роздратування. До цього я не стикалася ще з такими проблемами. І не хочу
Упаковка:
Зроблена із міцного пластику білого кольору, має приємне оформлення та не нав'язливий дизайн. Дуже зручно, що є дозатор. Використовується до кінця завдяки довгій трубочці від дозатора.
Консистенція:
Ніжна, каламутно-білого кольору. Добре піниться. Аромат "на любителя". Пахне чимось свіжим, яскравим і досить кислим. Мене він під час використав не дратував. Хоча аромати цього типу повинні мати нейтральний запах або мати зовсім.
Купила його не заплановано. Просто прогулювалася магазином у пошуках засобів для гігієни. Підійшла до стенду із прокладками. Зверху стояли кілька варіантів гелів для інтимної гігієни. Сподобався цей варіант від Palmolive. Вирішила взяти спробувати, тому що мені подобаються їх деякі гелі для душу (особливо оливковий, обожнюю його аромат).
Що можу сказати, що стосується цього мила - непогане. Досить економно витрачається. Мені вистачило на півроку використання. Шкіра відреагувала абсолютно спокійно, ніякого печіння та в цілому дискомфорту. Середній черговий засіб.
Більше, напевно, не куплю. Ось знаєте, не "зачепив". Хочу ще придбати від Лактацид (чула, багато хто радить)
Коментарі (0)