Тестуємо Miraculum Być może Summer in Paris
Відлуння минулого.
Моя мама полюбляє сучасну парфумерію. Ще б вона її не полюбляла, якщо я є її спонсором у цьому 😁 Але бувають моменти, коли вона сумує за "тією" парфумерією. Тому я підкидаю їй щось із минулого, для спогадів. Правда, після подібних експериментів вона ще більше полюбляє саме сучасну парфумерію 😁
Miraculum Być może Summer in Paris
Ось це такий собі привіт з минулого, але на новий лад. Парфуми мають таку ж назву ("Быть может"), та той же форм-фактор, але випущені у 2014 році. Це серія з різними містами. Я бачила Лондон, Нью-Йорк, Токіо, а у мене Літо в Парижі )
Початкова нота: Груша, Слива
Нота серця: Орхідея
Кінцева нота: Жасмин, Троянда
Піраміда доволі проста. На старті чутно квіткову композицію, яку я не можу розкласти на ноти. Мабуть ще чую грушу. Аромат з флакону доволі насичений. Після нанесення на шкіру, парфум змінюється і наче грубіє. Навіть не знаю, як це пояснити. Є в ньому якась така нота, що видсилає до ретро. Може троянда так звучить в поєднанні з чимось, може там ще є щось в піраміді, що не зазначене, але я відчуваю ретро ноти 🤷🏻♀️ Я не знаю как звучав саме "той самий" парфум, порівняти не можу. Після того, як він починає розкриватися, стає більш об'ємним. Ретро нота то зникає, то знову з'являється. Також відчуваються пудрові ноти.
Через те, що флакон не має спрею, парфум наноситься намазом. Тому шлейфу від нього не чекайте. Сидить близько до шкіри. Стійкість у нього також доволі посередня. На мій ніс, аромат доволі простий та не претензійний.
Коментарі (0)