Keratin mask від українськог о бренду M2O
Мій перший досвід
Купила масочку за рекомендацією в інстаграмі від інфлюенсера з шикарним довгим волоссям. Завжди хочеться вірити в чудодійність засобів догляду за волоссям, але дива не сталося.
Купувала зі знижкою - 744 грн
Звичайна ціна на момент публікації 930 грн
На перший погляд все чудово, приємний дизайн упаковки, аромат цитруса. Із незвичного, маску потрібно наносити до миття голови на сухе волосся. Консистенція кремоподібна і не дозволяє тоненько розподіляти заcіб на волосах і доводиться його брати більше.
Після нанесення виробник пропонує нагріти волосся феном. Не знаю які реакції там відбуваються, але згодом волосся стає таким твердим, ніби було оброблене пчолиним воском.
Витримую на волосах необхідний час, змиваю. З цим проблем немає. Користуюсь безсульфатним шампунем і кондиціонером також від M2O (розкажу про них в наступних дописах). І на цьому в принципі все. Так волосся стає м'яким до наступного миття, але нічого унікального. Тому навіть фото "після" не роблю))
Наносила я маску вже двічі і витратила половину об'єму баночки. Тобто на моє рідке волосся до лопаток маски висчає приблизно на 4 рази. І для мене це досить дорого, з урахуванням відсутності якихось помітних результатів. Я розумію, що можливо потрібна системність використання засобу і не одна баночка, але знову ж таки це лише здогадки. Але ціна і великий розхід не дозволяють мені це перевірити.
Коментарі (0)