Vikulyk

Поповнення в колекції мініатюр 🥰

Мій попередній пост можете переглянути тут:

https://club.makeup.com.ua/post/5728/

Раніше це було 49 одиниць, тепер 55))

Почнемо з Versace, тепер у мене три діаманти, чесно, щиро люблю парфум бренду, вони досить різні, але такі чудові

1. Versace Yellow Diamond: аромат літа, сонця і пляжу, дуже теплий і казковий аромат.

2 Versace Bright Chrystal Absolu: відчувається солодкий квітковий аромат і жуйка, хто любить рожевих ведмедиків Москіно, Живанші ірізібл, ну ви зрозуміли, то цей Версачі вам теж прийдеться до душі.

мініатюрку прикріпляю в продуктах.

3.Nina Ricci Extra Rouge томний, обволікуючий, фруктовий, солодкий аромат, дуже соковитий і стійкий, не бачу схожості з класичним, цей подобається більше! І матовий флакон вкрав серденько.

4. Nina Ricci Nina, не мій аромат, відчуття наче я з нього виросла, в народі кажуть "компот". Як на мене це трохи в стилі Дольче Габана імператриця, чомусь ці аромати асоціюються і я однаково від них не фанатію.)

5. Blumarine rosa. Мускусно-вершкова троянда. Стійкість і шлейф любов, люблю такі солодкезні аромати) Ціна досить адекватна, відчуття, наче запах дорожчий)

мініатюрка представлена на мейк ап

6. Tom Ford Black Orhid І нарешті оригінальна нішова мініатюрка, справжня зірка колекції.

Спочатку різко відчувається ладан, згодом набуває квітково-медових ноток, а в кінці приємний запах шоколаду. Цей запах розкішний 😍

Ось таке у мене невеличке поповнення, надіюсь вам було цікаво)