Елена

Арабський аромат у французькому прочитанні

Ще один відливант, який нещадно випаровується. Тому планую його активно носити саме зараз, заодно і вам розповім про нього )

Придбала я його ще взимку, декілька разів поносила і відклала. Тепер буду доношувати влітку. Взагалі, у мене зараз все шкереберть. Я ношу наразі те, що взагалі не планувала носити влітку. Бо, як же так, влітку треба носити легкі, свіжі аромати. Але... Все міняється, ми міняємось, обставини змінюються. І тут головне використати ці можливості для нового досвіду.

Щось я відволіклась. Повертаємось до парфуму )

Початкова нота: Бергамот, Кориця, Стиракс
Нота серця: Білий мед, Кедр з Вірджинії, Фініки, Шкіра
Кінцева нота: Бензоїн, Боби тонка, Мускус, Пачулі, Французький лабданум

Ви тільки погляньте на цю піраміду! Я коли дізналася, що тут є фініки, я бігла до нього і волосся назад ) Ще одна цікава нота для мене. Коли вперше знайомишся з ароматом, здається що то арабська парфумерія. Ну справді, дуже схоже. А потім виявляється, що то Франція ) Для мене це солодкий східний аромат на серйозній базі з деревини та шкіри. Мене бентежили тут 2 ноти: шкіра та мед. Признаюсь, я не фанат ароматів з нотою шкіри... Бо вона може грубою. Тому, з одного боку тут фініки, а з іншого шкіра... Такі собі контрасти. І мед. Ще одна важка для мене нота. Хто б міг подумати, та мед мене душить. Я позбулася всіх ароматів, де присутня ця нота. Що ж ми маємо тут? Шкіра тут не головна, вона присутня для того, щоб від парфуму не злиплося в одному місті. Пачулі, кедр та шкіра заземляють аромат. Так, він солодкий, але зі своєю глибиною. Мед тут теж делікатний. Не душить, не виділяється. Такий мед мені подобається ))

Не скажу, що я можу відокремити кожні ноти. Але фініки з корицею відчуваються. Взимку аромат зігрівав своїми солодощами, влітку він виявився не менш умістним. Все ж цей напрямок в парфумерії в теплу пору року розкривається навіть краще, ніж у холод. Та все одно, пам'ятаємо про дозування. 1-2 нанесення і ви східна красуня. Більше? І ви східний кошмар.

Технічні характеристики на висоті. Звучання парфуму об'ємне, шлейф активний, стійкість годин на 6, може навіть більше. Гарне прочитання аромату. Сподобався.

P.S. Години через 3 після нанесення, на шкірі з'явились алкогольні ноти. Навіть не знаю що їх дає, та звучить цікаво.