Насичені макіяжі не обходяться без неї
Все про базу під тіні від XX Revolution
Що ж, подивилась я сумним поглядом у свою шухляду, вщент забиту косметикою; заглянула я на дві полички, на яких ще стоять три циліндри з тушами, олівчиками, пензликами + дві коробки з доглядом. Потім з таким же виразом обличчя пішла в іншу кімнату, в якій стоять ще дві коробки добра... з думкою "Ну нема про що писати відгуки! Нема!" 😹 Аналогічна ситуація з шафою - наче одягу цілі гори, а вдіти нема що.
Думаю... Все, не треба скігліті, а треба щось робити. Вхопила в руки базу під тіні та вирішила, що вона все ж заслуговує на окремий допис.
Брала я її ще в 2019 році (ого, їй вже 4 🤔), коли сестринський бренд Makeup Revolution - XX Revolution тільки народився. Я чи не щодня моніторила сайти, щоб одною з перших випробувати ці чудасія. Нижче ви можете побачити старе фото в день купівлі: коробку я вже давно викинула, але світлина з нею все ж зберіглась ☺️
Дизайн та загальні властивості
Мені відразу зімпонував дизайн: стильний, лаконічний з натяком на люкс (ну по цінам так точно). Пакування виготовлене з півматового плотного пластику, а там де аплікатор - з дзеркальним напиленням (яке зовсім не здряпалось з часом, респект). У мене у прозорому відтінку Translucent. Продукт має півпрозору кремову текстуру (3 фото), яка по відчуттях має легку в'язкість без дратуючої липкості.
Аплікатор також привернув мою увагу своєю формою. Ну наче ніжка балерини 🤪 Не скажу, що ним легше наносити базу, адже я все одно спершу даю її на пальчик - а далі наношу на повіки. Консилер, звичайно ж, роз'їдає. Тому в процесі користування я знайшла кілька підходів:
- змішувати з консилером
- акуратно наносити на консилер легкими притоптуючими рухами, щоб нічого не поїхало
- або ж не мучити ні себе, ні базу - просто наносити на голу повіку (щоправда, такий варіант я не дуже люблю і це працює лиш в тому випадку, якщо я наношу лише спаркли/сяючі відтінки).
Наочні приклади та висновок
На першому фото - зі вспалахом. На другом - денне світло від вікна.
Насиченості тіней мені дуже й дуже вистачає, тож я просто даю їх на консилер/консилер+пудру. Але ось для сяючих відтінків (зокрема пресованих спарклів) чи сипучих текстур - я просто зобов'язана використовувати бази. В мене є ще більш липка база від BH Cosmetics, але я боюсь відломити носик, як це сталось із попередньою. Тож вона чемно чекає своєї черги щоб завчасно не висохнути. Проте, також про неї напишу незабаром, бо вона ще більше підкреслює насиченість блискучок!
Неозброєним оком можна одразу зауважити - де є база, а де - нема. Матові тіні у мене зазвичай не мають такої проблеми, як і шиммери від відомих брендів Plouise, Colourpop тощо. Вони також бази не потребують (єдине що Худа пастель вимагає, адже шиммери у неї такі слабенькі та більше нагадують топпери). Деколи можу обійтись і без бази, якщо не хочеться надто сяяти. Але щоб не хвилюватись за стійкість - обов'язково звертаюсь за допомогою до цієї бази ☺️
Отже, вона економна, гарно посилює пігментацію та продовжує стійкість. Ну чим не мастхев?
Коментарі (0)